![]() |
Anne Ve Babalar Mutlaka Okuyun! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anne Ve Babalar Mutlaka Okuyun!Normalde 1 cm olan suya atıldığında ise 7-8 santimetreye ulaşan kimyasal içerikli oyuncaklardan evinizde varsa bu habere dikkat ![]() Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde ilköğretim birinci sınıf öğrencisi, 1 santimetre olan, suya atıldığında ise 7-8 santimetreye ulaşan kimyasal içerikli oyuncağı suyla içince hastaneye kaldırıldı ![]() Alınan bilgiye göre, Merkez İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencisi Esra Kuzucuk (7), ''büyüyen eğlence'' adlı kimyasalı okulda suyla içti ![]() Öğretmeni tarafından kusturulmaya çalışılan çocuk, daha sonra ailesi tarafından Uzunköprü Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı ![]() Kuzucuk, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Cerrahisi bölümünde tedavi altına alındı ![]() Hastanede bir süre gözetim altında tutulan ve tedavisi yapılan Kuzucuk, daha sonra taburcu edildi ![]() Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd ![]() ![]() ![]() Bu tür oyuncakların çocuklar için tehlikeli olduğunu bildiren Aksu, 2 çocuğun ilk tedavisinin ardından, Kuzucuk'un ise bir süre gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edildiğini belirtti ![]() Bu tür oyuncakların çocuk sağlığı için her zaman risk taşıdığını ifade eden Aksu, şunları kaydetti: ''Orijinal boyutundayken kazayla yutulan oyuncak, mide sıvısıyla şişip büyümeye başlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AA |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|