Bamya (Niğde) Tarifi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bamya (Niğde) Tarifi



Bamya (Niğde)

Niğde Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Biraz küçük doğranmış kuşbaşı eti tencerede biraz yağla hafif kavur: üzerine soğan doğra biraz çevir Domates biber de doğranmış olarak gat Biraz da onnan çevir Sonra karerince su dök Bi saat kırk beş dakka kaynato Sonra bir yemek gaşığı şeker iki limonun suyu tuz at Kaynayan suyun içine bamyeleri de bırak ineceğine yakın limon veya alacalı olmamış üzümün suyunu ekşilik vermesi için kat

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.