![]() |
Hamsi Buğulaması Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamsi Buğulaması Tarifi YapılışıHamsi Buğulaması Tarifi - Hamsi Buğulaması Nasıl Yapılır - Hamsi Buğulaması Malzemeleri MALZEMELER Yarım demet maydanoz 1 kg hamsi 1 kuru soğan 1 limon 1 bardak su 2 defne yaprağı 2 çarliston biber 2 domates 50 gr tereyağı tuz, karabiber Hamsi Buğulaması tarifi Ayıklanmış, kılçığı çıkarılmış hamsi filetolarını yıkayıp, süzün ![]() ayıklayacaksanız, hamsiyi, sırtı sol elinizin avuç içine gelecek şekilde yerleştirin ![]() ![]() ![]() Kuru soğanı yemeklik doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırından çıkınca ayıklanıp doğranmış maydanozları üzerine serpin, sıcak olarak servis yapın ![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|