![]() |
Pesto Soslu Lezita Kanat Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pesto Soslu Lezita Kanat TarifiPesto Soslu Lezita Kanat Tarifi Gerekli Malzemeler 1 paket Lezita Uçsuz Kanat 1 demet taze fesleğen 4-5 dal maydanoz 3 diş sarımsak 1 çorba kaşığı çam fıstığı 2 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri 1 çay bardağı zeytinyağı Tuz ![]() Yapılışı Kanatları yağlanmış yanmaz bir tavada her iki yüzü de kızarıncaya kadar pişirin ![]() ![]() Pesto sosu hazırlamak için mutfak robotunuzun doğrayıcı kabına fesleğen, maydanoz, peynir, fıstık, sarımsak, tuz ve zeytinyağını koyup sos kıvamını alana kadar hızlı devirde çekin ![]() Hazırladığınız pesto sosundan servis tabaklarına 1-2 kaşık kadar yayıp üzerine pişirdiğiniz Lezita kanatları yerleştirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|