![]() |
Ahlat Reçeli Tarifi,Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahlat Reçeli Tarifi,YapılışıAhlat Reçeli - Ahlat Reçeli Tarifi, Ahlat reçeli Yapılışı Malzemeler: 2 kg ahlat, 1,5 kg şeker, yarım limon ![]() Yapılışı: Ahlatlar, kuşbaşı doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcakken doldurulup kapağı ters gelecek şekilde yere konan kavanozlar hava almadan reçel uzun süre dayanır ![]() Reçel olarak yenen ahlatın mide ve kalp üzerine etkisi yüksektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Ahlat; yabanı armut ağacıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|