Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akhisar, bilgileri, dereköy, ilköğretim, manisa, okulu

Dereköy İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dereköy İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa

Dereköy İlköğretim Okulu Hakkında - Dereköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Dereköy İlköğretim Okulu Resimleri - Dereköy İlköğretim Okulu İletişim

Dereköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

İlkokul olarak1937 yılında yapılan ilk bina iki katlı olup 4 sınıflı bir idare odası bir işlikten oluşmuştur
1969 yılında bu günkü eğitim öğretim yapılan bina yapılmıştırOkulumuz iki katlı sekiz derslikli bir idare
odası,bir öğretmenler odası var1161 öğrenci mezun olmuşturmezun olanlardan 2 subay2 astsubay
2 polis 10 öğretmen 1 maliye müfettişi 10 hemşire 8 memur olarak yetişmiştir2006/2007 öğretim
yılında 16/10/2006 gününden itibaren sağlık ocağı lojmanının 1katında ana sınıfı açılmıştırAralık 2006
da okul aile birliğince kalorifer yapımına başlanarak 2007 nisan ayında tamamlanmıştır
Haşim KÖSE tarafından yaptırılan dört derslikli ek bina 2010-2011 öğretim yılında hizmete gimiştir
Bu binanın hizmete gimesinden sonra sağlık ocağında bulunan anasınıfı eski binanın birinci katına
taşınmış ve aynı katta bir idareci odası daha açılmıştırAynı yıl aynı binanın ikinci katında bir Fen
Laboratuvarı açılmış olup birde Bilişim Teknolojileri Sınıfı için yer ayrılmıştırOkul bahçesine 2010-2011
öğretim yılında Selahattin CEYHAN tarafından yemekhane ve okuma salonu olarak kullanılacak bir
bina yapılmaktadır

Dereköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar
Okulun Telefonu: 236 4242009
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Dereköy Köyü
Okulun Web Adresi: http://akhisarderekoymebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Dereköy İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com