Ulucam İlköğretim Okulu Bilgileri Kale Denizli

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ulucam İlköğretim Okulu Bilgileri Kale Denizli

Ulucam İlköğretim Okulu Hakkında - Ulucam İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulucam İlköğretim Okulu Resimleri - Ulucam İlköğretim Okulu İletişim

Ulucam İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1993 yılında 5000 m2 alan içinde 500 m2 lik alan üzerine kurulmuş ve 5 sınıf 1 idareci ile eğitim-öğretime başlamıştır 1999 yılında ana sınıfı açılarak eğitim öğretime sunulmuştur 1993 yılından 2004 yılına kadar soba ile ısıtılan okulumuz 2004 yılında kaloriferli sisteme geçilmiştir

Okulumuzda 2003 yılında 6 sınıf açılarak 8 yıllık eğitime geçilmiştir Aynı yıl okulumuzun çok amaçlı salonu bölünerek 2 tane derslik haline getirilmiştir 2004 yılında fen ve teknoloji sınıfı açılarak faaliyete geçirilmiştir 2005 yılında bilgisayar laboratuarı açılarak internet bağlantısı yapılıp tüm öğrencilerin bilgisayar destekli eğitimden faydalanması sağlanmıştır Sosyal ve kültürel bir faaliyet olan halk oyunları ekibi 2006 yılında kurulmuş ve bayramlarda yöresel kültürümüzü en iyi şekilde temsil etmişlerdir Okulumuzda sportif faaliyetlere de önem verilerek voleybol ve futbolda çeşitli dereceler elde edilmiştir 2006 yılında okulumuz bahçesine çeşme yapılmıştır Okulumuzda gerekli olan tüm eğitim araçları temin edilmiş öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur Okulumuz sınıf kitaplıklarına yeterli sayıda kitap kazandırılmıştır Derslerde sunum için projeksiyon cihazı alınmış ve kullanılmaktadır

VİZYONUMUZ

1993 YILINDA EĞİTİM – ÖĞRETİME BAŞLAYAN 1 MÜDÜR 1 MÜDÜR YRD 1 ANASINIFI, 5 SINIF ,5 BRANŞ ÖĞRETMENİ OLMAK ÜZERE TOPLAM 15 PERSONEL VE 240 ÖĞRENCİSİ İLE;

GELECEĞE GİDEN AYDINLIK YOLLARIN EĞİTİMLE SAĞLANACAĞINI BİLEREK
YOLA ÇIKTIK

BUNUN İÇİN OKULUMUZ SINIFLARINDA BİLGİSAYAR + İNTERNET + TELEVİZYON
BAĞLANTISI İLE ÖĞRENCİLERİMİZE GÖREREK , YAPARAK , İŞİTEREK ;ÇOK YÖNLÜ OLARAK BİLGİYİ ALMAYI BİLEN, SPORTİF AKTİVİTELERE ÖNEM VEREN;

ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI DOĞRULTUSUNDA ÇAĞDAŞ, ÜRETKEN, BİLİNÇLİ,
BİLGİLİ , YARATICI VE BAĞIMSIZ, DÜŞÜNCE GÜCÜ GELİŞMİŞ BİREYLER YETİŞTİRMEK HEDEFİMİZDİR

ÜLKEMİZİ AYDINLIK YARINLARA ULAŞTIRACAK GENÇLER YETİŞTİRMEK EN BÜYÜK İDEALİMİZDİR

İLKELERİMİZ

• OKULUMUZ GERÇEK DİR TOPLULUKTUR
Okulda canlı bir topluluk hayatı vardır Canlı bir topluluk hayatı yaşanır Öğrencilerin rol ve ödev olarak gerçek bir topluluk hayatı geçirmelerini ağlayacak bir eğitim sistemi uygularız
• OKUL KÜLTÜREL DEĞİŞME VE EĞİTİM MERKEZİDİR
Okul sadece öğretim yapan bir kurum değildir, çevresindeki yetişkinlere ve kurumlara da kapsını açan binası, görevlileri ve bütün imkanları ile çevremize merkezlik eden bir kurum olduğunu biliyor ve inanıyoruz
• HER ÇOCUK BİRBİRİNDEN FARKILDIR
Bu anlayışla bir sınıftaki öğrencilerin birbiriyle kıyaslaması yerine her çocuğun
başarısını kendi gelişimi içerisinde değerlendiririz
Eğitim ve öğretimin okulla ailenin iş birliği içinde gerçekleşeceğine inanıyoruz
Öğrenci başarısının artmasında önemli rol oynayacak olan teknolojinin eğitimde kullanımını başlatmak ve sürdürmek
Öğrenci başarısını artırıcı faktörlerden , okul binasının fiziki görünümünü en iyi duruma getirmek
Okul kurağımızı bir eğitim yuvası olarak en derli toplu ve temiz biçimde kullanmak
Eğitim ve öğretim süresince sağlanan ilerlemenin , öğretmen ve öğrenciler tarafından
sürekli olarak değerlendirilmesi gerektiğini kabul ediyoruz Biz farklıyız farklıyız ki bu farkımızı daha iyi kullanabilmek üzere başarımızı
artırmak için genç dinamik ve çağın özelliklerinden yaralanabilecek sınıf öğretmenlerine , branş öğretmenlerine ve destek personeline ihtiyacımız vardır

Ulucam İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kale
Okulun Telefonu: 258 671 2506
Okulun Faksı: 258 671 2506
Okulun Adresi: ULUÇAM MAH KALE
Okulun Web Adresi: http://ulucamiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 460024@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Ulucam İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com