![]() |
Lütfen Sonuna Kadar Okuyun |
![]() |
![]() |
#1 |
tilki
|
![]() Lütfen Sonuna Kadar OkuyunGenç ve yakisiklidir,askerden yeni dönmüs tekrar eski isinde çalismaya baslamistir ![]() bakmaktadir ![]() ![]() genç bir kiz gözüne ilisir ![]() Birden afallar ![]() ![]() Masum bir yüz,kalem kaslar,badem gözler,lepiska saçlar sanki bu kizi özene bezene yaratmis ![]() Birden içinde birseyler kipirdar ve yildirim aski bu olsa gerek diye düsünür ![]() Bütün gün boyunca kizin hayali gözlerinin önünden gitmez ve aksami iple çeker ![]() Aksam eve dönerken kiz yine pencerededir ve manali manali kendisine bakmaktadir ![]() Belli ki kiz da kendisine karsi birseyler hissetmektedir ![]() O gece sabaha kadar kizin hayali ile yataginda bir saga bir sola döner ve gözüne uyku girmez ![]() Ertesi gün kararini vermistir ![]() Bu dünya güzeli kizla muhakkak tanismalidir ![]() toplayip kizin bulundugu evin dibine yanasir ve kendisini takdim ederek telefon numarasini verir ve aramasini ister ![]() Kiz gecikmeden arar kendisini ve uzun uzun konusurlar, birbirlerini tanirlar ![]() Bir süre devam eden ve karsilikli sevgi sözcüklerinin çokca söylendigi telefon görüsmelerinden sonra nihayet son sözünü söyler ve "benimle evlenirmisin?" der ![]() ve hüzünlü bir sesle - "Bu imkansiz, zira dogustan benim ellerim yoktur" der ![]() Oglan ne söyleyecegini sasirmistir, biran sessizce durur ve - "Olsun ben yine de seninle evlenmek istiyorum, zira ben senin yüz güzelliginden ziyade ruhunun güzelligini sevdim" der ![]() Kiz ummadigi bu cevap karsisinda gözyaslarini tutamaz ve oglanin gösterdigi bu fedakarliktan ötürü hüngür hüngür aglamaya baslar ![]() bambaskadir ve Leyla ile Mecnun misali birbirlerini çilginca sevdiklerini sikca tekrarlarlar ![]() ![]() Kiz bir gün uykudan uyandiginda ellerinin yavas yavas olustugunu görür ![]() Bu sevginin bir mucizesidir ![]() zamanda eller tamamen olusur ve normal hale gelir ![]() Bunu artik sevgilisine açiklama zamani gelmistir ![]() O gün oglan isten dönerken pencerede bekler ve tam önünden geçerken coskulu bir sekilde oglana saslenir ve pencereden yeni olusan ellerini göstererek - "Bak sevgilim askimizin kuvvetinden bir mucize oldu ve ellerim çikti" der ![]() Iste o anda birden oglanin yüz ifadesi degisir ve dudaklarindan su sarkinin kelimeleri dökülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENI BEN "ELLERIN OLSUN" DIYE MI SEVDIM * *bir Sarkinin doğuşunun iyi birgeyiğini okudunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *hadi isinize * *hadiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Lütfen Sonuna Kadar Okuyun |
![]() |
![]() |
#2 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Lütfen Sonuna Kadar Okuyunalemsin ya tilki
cok güzel eline saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
lescon
|
![]() Cevap : Lütfen Sonuna Kadar Okuyuneline sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tilki
|
![]() Cevap : Lütfen Sonuna Kadar Okuyunteşekkür ederim lescon oyun oynuycaksın heralde :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
genius_elif
|
![]() Cevap : Lütfen Sonuna Kadar Okuyungüzelmiş yha :sm_smile: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
blackflow
|
![]() Cevap : Lütfen Sonuna Kadar OkuyunoFFF çok güLdüm haa saqoL
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|