Selammmmm |
|
|
#1 |
|
su perisi
|
SelammmmmHerkese merhaba, yeni üyenizim suskunun annesiyim, işyerinden vakit buldukça sizlerle kaliteli haberlerde buluşmak diliğiyle ![]() ![]() :56:58
|
|
Cevap : SELAMMMMMM |
|
|
#4 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : SELAMMMMMMSizi aramızda görmek büyük bi mutluluk hoşgeldiniz hanımefendi iyi forumlar
|
|
#5 |
|
su perisi
|
Cevap : SELAMMMMMMSevgili Gözyaşı çok centilmensiniz teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() :43:43
|
|
|
|
#6 |
|
suskun
|
Cevap : SELAMMMMMMİkinci Ailemede hoşgeldinn anne Umarım forumda bulunduğun sürece bilgilendirir ve bilgilenirsin!![]() ![]() ![]() Kalıcı olan dileğiyle:38:38
|
|
#8 |
|
hayko26
|
Cevap : SELAMMMMMMhoş geldiniz forumda iyi wakitler geçirmenis dileğiyle ![]() ![]()
|
|
#9 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : SELAMMMMMMA s Hoşgeldiniz ailemize![]() ![]() sevgili arkadaşım gözyaşının da dediği gibi sizi aramızda görmek gerçekten büyük bi mutluluk, inşallah güzel vakit geçirirsiniz iyi forumlar diliyorum bu arada suskuna da teşekkür etmek lazım:sm_wink:
|
|
#10 |
|
suskun
|
Cevap : SELAMMMMMMteşekkürünü aldım bile gülgüzeli:)rica ederim cnm:43:43 |
|
|
|
#13 |
|
su perisi
|
Cevap : SELAMMMMMMHepinize teşekkürler, kızımın olduğu yerde mutlu olmamam zaten mümkün değil o yüzden kızımın mutlu olduğu yer benimde mutlu olacağım yerdir ![]() ![]() Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum![]() ![]() :sm_sleep:
|
|
|
|
#14 |
|
!Chile_Kesh!
|
Cevap : SELAMMMMMMForuma Hoşgeldiniz ![]() ![]()
Kimi SevdiySem veFasız ÇıKtı ![]() ![]() Candan Sevene DüŞMedi ŞanSıM ![]() ![]() ![]() aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() aALıştım Dost Gibi GörünenLere, aALıştım Bu KaHpe Dünyaya, aALıştım Bu yaLancı İnsanlara, aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() 'D£M!RTAŞLI YAS!N' ![]() ![]() |
|
|
|
#15 |
|
inci_tanesi
|
Cevap : SELAMMMMMMyeni ailenize hoş geldiniz ![]() ![]() ![]() umarım bu forumdan memnun kalır ve mutlu olursunuz kalıcı olmanız dileklerimle iyi forumlar ![]() ![]()
| Görünüm Modları | |
|
|