İhlas Namazı..

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İhlas Namazı..

İhlas Namazı

Çok sıkıntıda hissedildiğinde yada işler rast gitmeyip devamlı başarısızlıklar olduğu zaman,normal namazların haricinde kılınması oldukça faydalı bir namazÖzellikle sabah,akşam ve yatsı namazları sonrası kılınması tavsiye olunurKişisel olarak enerjimin tükenip,işlerimin olumsuz gittiği zamanlarda uyguladığımda çok faydasını görüyorumEnerji yükseltiyor

ÖrnekYatsı namazı sonrası

7 kez tevbe

7 salavat

7 Kelime i Tevhit

1 Fatiha+1 İhlas+1 felak+1 nas+1 ayetel kürsi

okunur,sonra niyet yapılr(Allah ım,şu sıkıntımdan beni kurtar,şu zalimden beni kurtar,şu işimin hallolması için yardım et gibi)

Ardından 4 rekat hacet namazına Allah Rızası için niyetlenilir

Her rekatta Fatiha sonrası 11 kez ihlas okunurÇok tesirlidirGün içinde yukarıda belirttiğim 3 vakitte kılmaya özen göstermekte fayda varAyrıca okuyabildikçe İhlas,Yasin(83 ayet)Haşr suresi son ayetleri okunmalıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com