![]() |
!!! İbret Verici Bir Mektup!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() !!! İbret Verici Bir Mektup!!!Kaleme alınan bu mektubu okumak için Fransaya giden bir Türk genci, ailesine yazmış ![]() İbret verici olduğu için sizlerle paylamşmak istedim, Allah bize hidayet versin ![]() ![]() ![]() ![]() "Sevgili anneciğim ve babacığım" Bu mektubu okuduğunuz zaman üzüleceğinizi biliyorum ![]() Aylardan beri sustuğum için de üzülüyordunuz ![]() ![]() ![]() Ben artık islam dinini terk ederek hıristiyan oldum ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat, Müslümanlik nedir? Nasil olur? Peygamberim kimdir? Nasil bir zattir? Kur�an nasıl bir Kitaptır nelerden bahseder? Müslümanlıkta nasıl ve niçin ibadet edilir? işte bütün bunlar bence bilinmeyen şeylerdi ![]() ![]() Buraya geldigim zaman, çoğu Fransızların dindar olduklarını gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() Din, iman Allah ![]() ![]() ![]() Siz, bana bunları öğretmemiştiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oruç tutmak bir suç, namaz kılmak bir ayıptı ![]() ![]() ![]() Burada ise,durum tam tersinedir ![]() ![]() ![]() burada herkes dinden, imandan, İsa�dan bahsediyor ![]() ![]() ![]() Bütün bunların karşısında içimde bir boşluk duydum ![]() ![]() ![]() ![]() yavaş yavaş hıristiyanlığı öğrenmek için bir merak sardı beni, Öğrendim ve nihayet işte hıristiyan oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|