|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allahın, allahıncc, hikmetinden, hikmetine, sığınmak |
![]() |
Allahın (Cc) Hikmetinden Yine Allahın(Cc) Hikmetine Sığınmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allahın (Cc) Hikmetinden Yine Allahın(Cc) Hikmetine SığınmakAllah'ın kaderinden yine Allah'ın kaderine sığınmak Allah'ın kaderinden yine Allah'ın kaderine sığınmak Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Bana ilk Muhacirleri çağır, dedi ![]() Hz ![]() ![]() ![]() -Sen belirli bir iş için yola çıktın, geri dönmeni uygun bulmuyoruz, dediler ![]() -Müslümanların kalanı ve Hz ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine Hz ![]() -Gidebilirsiniz, dedi ![]() ![]() -Bana Ensar'ı çağır, dedi ![]() ![]() ![]() -Siz de gidebilirsiniz, dedi ![]() ![]() -Bana Mekke'nin fethinden önce Medine'ye hicret etmiş olan Kureyş Muhacirlerinin yaşlılarını çağır, dedi ![]() Onlardan iki kişi bile ihtilaf etmedi ve hepsi: -İnsanları geri döndürmeni ve bu hastalığın olduğu yere gitmemeyi uygun görüyoruz, dediler ![]() Bu defa Hz ![]() -Ben sabahleyin dönüş hazırlığına başlıyorum, siz de hayvanlarınıza binmiş olun, dedi ![]() Ebu Ubeyde b ![]() -Allah'ın kaderinden mi kaçıyorsun? diye sordu ![]() ![]() -Keşke bunu senden başkası söyleseydi ey Ebu Ubeyde! Dedi ![]() ![]() ![]() -Evet, Allah'ın kaderinden yine Allah'ın kaderine kaçıyoruz ![]() Tam o esnada bir takım ihtiyaçların karşılamaz için ortalarda görünmeyen Abdurrahman b ![]() -Bu hususta bende bilgi var, Rasulullah (sav) Efendimizin: -“Bir yerde veba olduğunu işittiğinizde oraya girmeyiniz ![]() ![]() Bunun üzerine Hz ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|