|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bebekler, kıyafetleriyle, milli, oyuncak, şirin |
Milli Kıyafetleriyle Şirin Oyuncak Bebekler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Milli Kıyafetleriyle Şirin Oyuncak BebeklerDelila - Kenya ![]() ![]() ![]() Felcia - Poland ( Polonya ) ![]() ![]() ![]() Gadara - Armenia ( Ermenistan ) ![]() ![]() ![]() Isabel - Peru ![]() ![]() ![]() Jorani - Cambodia ( Kamboçya ) ![]() ![]() Kirima - Eskimo ![]() ![]() ![]() Pamela - Columbia ( Kolombiya ) ![]() ![]() ![]() Regina - Latvia ( Letonya ) ![]() ![]() ![]() Thomas - Britan ( Britanya ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Milli Kıyafetleriyle Şirin Oyuncak BebeklerKwan - Korea ( Kore ) ![]() ![]() ![]() Lynda - Guatemala ![]() ![]() Ma Shawu - Taiwan ( Tayvan )![]() ![]() ![]() Marcella - Brazil ( Brezilya ) ![]() ![]() Mukki - New Guinea( Yeni Gine ) ![]() ![]() ![]() Nadia - Slovakia ( Slovakya ) ![]() ![]() ![]() Yana - Malaysia ( Malezya ) ![]() ![]() ![]() Natasha - Siberia ( Sibirya ) ![]() ![]() ![]() Bu da Bizim Kezban |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Milli Kıyafetleriyle Şirin Oyuncak BebeklerMilli kıyafetleri sadece bayanlar giyiyor anlaşılan, erkekler daha milli olamamış Çok güzel bir çalışma teşekkürler |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Milli Kıyafetleriyle Şirin Oyuncak BebeklerBrezilya ve Kolombiya bebeklerinden birer tane yeni yıl hediyesi olarak alabilirsiniz bana ,hiç çekinmeyin lütfen Bakın sizi ''ne alsak acaba'' derdinden kurtardım Kız çocukları ne kadarda şanslı,erkek çocukları için oyuncak seçimi oldukça zor oluyor ![]() Teşekkürler ,çocukluğuma döndürdün beni
|
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Milli Kıyafetleriyle Şirin Oyuncak BebeklerHepsi çok güzel ve şirinler Çok beğendim![]() Darkcığım ellerine sağlık Ama bu bebeklere bizim Çomakdağ Kızılağaç Köyü kadınlarının yapmış olduğu Çomakdağ Bez Bebeklerini eklemeden olmaz![]() ![]() Ellerine sağlık, teşekkürler paylaşım için ![]() * * * * * Türkü, ben sana boyunlarında beşi bir yerdeleri ile Çomakdağ Bebeklerinden alırım Boşver Brezilya ve Kolombiya'yı
|
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Milli Kıyafetleriyle Şirin Oyuncak BebeklerOyuncak bebek hastası annem için süper bir konu olmuş bu Darkangel Hepsi çok şirin, teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Milli Kıyafetleriyle Şirin Oyuncak BebeklerKızlara ne giyselar yakışıyor, o yüzden bebek bile olsa çok çeşitlilik gösteriyor giyimler Teşekkürler karameleğim |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Milli Kıyafetleriyle Şirin Oyuncak BebeklerBu bebeklerin koleksiyonunu yapmak lazım aslında :d |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Milli Kıyafetleriyle Şirin Oyuncak BebeklerÇok çok güzeller Teşekkürler Dark
|
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Milli Kıyafetleriyle Şirin Oyuncak BebeklerBenim böyle canlımsı görünen bebeklere karşı fobim var bakarken bile tüylerim ürperdi ![]() ![]() sanırım chuky'i fazla izledim![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|