|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| için, kabuklarını, kolay, kuruyemişlerin, sebze, soymak |
Sebze Ve Kuruyemişlerin Kabuklarını Daha Kolay Soymak İçin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebze Ve Kuruyemişlerin Kabuklarını Daha Kolay Soymak İçin![]() Mutfakta sıklıkla kullanılan sebze ve kuruyemişlerin kabuklarını daha kolay soymak için: Patlıcan: Salata ya da beğendi yapmak için közlediğiniz patlıcanların kabuklarını çok ince akan bir musluk altında rahatça soyabilirsiniz ![]() Sarmısak: İşte size şef aşçıların yöntemi: Sarmısağı dişlerine ayırın Düz bir zeminde, bıçağın yassı tarafıyla üstlerine bastırın Kolayca soyunduğunu göreceksiniz![]() Soğan: Yemeklerin temel malzemesi soğan soyarken gözlerinizi yaşarmasını önlemek için akan bir musluğun yanında soymayı deneyin ![]() Badem içi: Tatlı ve pastaların vazgeçilmezi bademlerin kabuklarını rahat soyabilmek için ya bir gece suda bekletin ya da 5 dakika süreyle s›cak suda kaynatın ![]() Domates: Domatesi bıçakla soymak hem uzun sürer, hem de istediğiniz incelikte soyulmazlar Domatesleri sıcak suda 1-2 dakika tutarsanız kabukları rahatça soyulur![]() Taze patates: Taze patateslerin kabuklarını incecik ve kolayca soymanın pratik yolu ince bir bulaşık teli ile ovalamak Telin daha önce kullanılmamış olmasına dikkat edin![]() Sofra Dergisi |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|