![]() |
Kadının Kadına Yaptığı Davranışlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadının Kadına Yaptığı Davranışlar![]() Bekarken eğer evde erkek kardeşleriniz varsa, siz ailenize kendinizi sevdirmek için daha fazla çaba sarf edersiniz ve hatta ailenizin güvenini kazanmak için yeri geldiğinde erkek gibi olma taklitlerine başvurursunuz ![]() ![]() Kadın evlendikten sonra ise yine en çok, kayınvalide, elti, görümce tarafından horlanır, baskı altına alınmaya çalışılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Modern toplumlarda, ya da kentleşme ile kültürel yapıların biraz daha kadın için esnek olduğu yapılarda ise kadınları başka kadın tuzakları bekliyordur ![]() ![]() ![]() Kadın aynı zamanda sevgili ya da eşi ile birlikteyken, durumuna göre sosyal çevre belirliyor ![]() ![]() ![]() Bunun çok belirgin örnekleri sokakta, iş yaşamınızda ya da komşuluk ilişkilerinizde, ya da hayatınızın farklı noktalarında görmeniz mümkündür ![]() ![]() ![]() ![]() Öte yandan kıskançlık krizi içine giren kadın hemen rakibi gördüğü kadının hayatını mahvetme planları içine girer, hem de sevgilisi ya da eşini kendinden soğutur ![]() ![]() Bu durum karşısında aslında ne yapılması gerektiğini kimse tam olarak bilemez, çünkü herkes zaman zaman bu duyguyu yaşamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden bu yazıyı yazıyorum, çünkü bu hafta işe giderken yaşadığım bir olay beni çok etkiledi, ben kafamda binlerce şey düşünürken, yanıma ne zaman oturduğunu bile fark etmediğim bir adam kucağında en fazla 8 aylık bir bebekle dikkatimi çekti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadınla göz göze geldiğimde ise “sanki kocasını orda ben yiyecek kadınmışım, ve o erkeğin sahibi benim haberin olsun bakışını” hissettim ![]() ![]() Bu yaşadığım olaydaki ailenin kültür seviyesi düşük bir aile olduklarını ayrıca belirtmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu iki durumu gören bir kadın olarak kıskançlık kadınların kadınlara verdiği en büyük zarardır diye düşündüm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kadının Kadına Yaptığı Davranışlar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadının Kadına Yaptığı DavranışlarAlıntı: Eğer sevgilisi varsa onu bekar olan kadın arkadaşları ile asla tanıştırmıyor ve kendisi de bekar arkadaşları ile olana ilişkisini kesiyor ![]() ![]() Benimde asla hazetmediğim bir durumdur bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadının eşini bir başka kadından kıskanması normal ama kıskanmak için yeterli sebepler olması gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() Kadınların birbirleri ile olan bu çekişmeleri sadece erkek arkadaş veya eş konusunda da değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben kız arkadaşlarımı birilerinin beğenmesinden, onların giydiklerinin yakışmasından, başarılarından zevk alıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|