![]() |
Türk Kadını Güzeldir... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türk Kadını Güzeldir...Ne kolay eleştirmek bir kadını, erkekler için ![]() ![]() ![]() ![]() Ne çok şey isteniyor kadınlardan özellikle Türk kadınlarından ![]() *Bakımlı ol ama para harcama bal mal sür, *Akıllı ol ama hayatındaki erkekle beraberken salakmışsın gibi davran, *Çocuk doğur, hamileyken iç organlarının yeri bile değişsin, neredeyse insanlıktan çık ama zayıf kal, kadın kal, *Yatakta anneliğini unut ama anneyken kadınlığını unut, iki çocuk büyüt bu arada evin çiçek gibi olsun, sen çiçek gibi ol, *Çalış eve para getir ama adamı ezme, nasıl harcayacağına o karar versin, *Anneni babanı gururlandır, kocanı gururlandır, çocuğunu gururlandır ama sen gururlanma, şımarırsın falan, hoş değil! Tuhaf şeyler okuyorum, “şişman kadın sevmem” mesela ![]() ![]() ![]() Bir insanın özellikleri arasında sayacağınız ilk şey midir şişmanlık? Arkadaşın nasıl biri? Şişman! Anneni bana anlatsana? Şöyle anlatayım, şişman! Evlendim şişmanladı ![]() ![]() ![]() ![]() Ben başka Türkiye' de yaşamıyorum ![]() ![]() ![]() Akıllı olun derim ben, çok şey istemeyin ki, bir gün salak gibi davranmak istemeyen biz Cadılar gibi kadınlar da sizlerin eksikliklerini gözünüze sokmasınlar ![]() ![]() ![]() ![]() Ve son olarak çok ama çok güzel kadınların ülkesidir Türkiye ![]() ![]() ![]() ![]() Ceyno GÜR TOKER Alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
Türk Kadını Güzeldir... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türk Kadını Güzeldir...Dünyanın neresinde olursan ol, hep zordur kadın olmak ![]() Ama Türkiye'de ve tüm geri kalmış ülkelerde çok daha zordur ![]() Hadi Türkiye'yi yine de çok geri kalmış ülkelerle aynı kefeye koymayayım, ama yine de zordur ![]() O kadınlar dar zihniyetli erkek evlatlar yetiştirdiği sürece, hep zor olarak da kalacak ![]() Bu dediğim her kadın için geçerli değil tabi ![]() ![]() Teşekkürler paylaşım için Frday ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|