![]() |
Hiçbir Fıkra, Gerçek Hayattaki Mizahın Yerini Tutamaz... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hiçbir Fıkra, Gerçek Hayattaki Mizahın Yerini Tutamaz...![]() Fıkra Gibi Adı ![]() ![]() ![]() Temizlikçi bir kadın dışardan İlkokul diploması almak için sınava girer ![]() Tabiat bilgisinden sorular ve cevaplar şöyle: -Soru Mide ne iş yapar? -Cevap Sindirim yapar, yediklerimizi öğütür ![]() -Soru 'Akciğer ne iş yapar?' -Cevap Solunum yapar, bizi yaşatır ![]() -Soru Kalp ne iş yapar? -Cevap Dolaşım yapar ![]() -Soru Beyin ne iş yapar? -Cevap Bizim apartmanda kapıcılık yapar ![]() ![]() Fıkra Gibi Adı ![]() ![]() Abimiz koyu kahverengi deri, yarım botu alıp kasaya yanaşıyor ![]() Kasadaki kız botları poşete k oyarken, sayın abimiz de soruyor; - 43 lira değil mi? ![]() ![]() ![]() - Kız, 'Ne münasebet' der gibi bakıyor ve 'Bunlar orijinal deri ![]() ![]() ![]() İndirimli fiyatı 180 lira ![]() Abimizin bitiş cümleleri, kızcağızın kopuş anına denk geliyor; -Olur mu hanımefendi, altında 'Size 43' yazıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Fıkra Gibi Adı ![]() ![]() İzmir'de 15 yıl kadar oluyor, maçta yanıma süzme Karadenizli müthiş çenebaz bir vatandaşımız düştü ![]() ![]() onun da ilgisi vardı Nataşalara ![]() ![]() ![]() nasıl bir duygu' diye acaba? Suçluluk duymuyor muydu? Verdiği cevap şu oldu: - Onlar da karı diye yıllarca bizi aldatmışlardur da! ![]() Fıkra Gibi Adı ![]() ![]() Yıllar önce bir Karadeniz kasabasında görev yaparken, kansızlık nedeniyle başvuran bir hastamı muayene ediyordum ![]() göz kapağının içine bakarken, bir yandan da : 'Amca sende basur mu var?' dedim ![]() biridir ve Karadeniz'de bu duruma sık sık rastlanır ![]() çıkarken yanındaki arkadaşına söylediğini hâlâ hatırlarım ![]() ![]() ![]() "Ne doktormuş be, helal olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fıkra Gibi Adı ![]() ![]() Ecevit 1997 yılı seçim kampanyasında konuşuyor: -Bu düzen değişecektir ![]() Bir vatandaş bağırmış: -Düzen hayatından memnun; düzülen ne zaman değişecek? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hiçbir Fıkra, Gerçek Hayattaki Mizahın Yerini Tutamaz... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hiçbir Fıkra, Gerçek Hayattaki Mizahın Yerini Tutamaz...doktora bayıldım eline sağlık bir tanede benden Avukat, cezaevinde sanıkla görüşmektedir ![]() Sanık: "-Aman abi, ne olursun beni kurtar, beni savun" ![]() Avukat, "-Seni savunacağım ama, bana ödeyecek paran var mı?" ![]() Sanık, "-Ne demek abi, iki milyarlık çeki hemen yazayım, daha sonra da bi beş milyarlık çek daha keseyim, sen onu merak etme ![]() Avukat, "-E o zaman davanı alabilirim, söyle bakalım, seni neyle suçluyorlar?" Sanık, "-Karşılıksız çek kesmek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|