![]() |
Tuzda Levrek - By Lodos |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuzda Levrek - By Lodos![]() Malzemeler
Hazırlanışı Balığı pullarını kesinlikle kazımıyoruz, sadece içini temizliyoruz ![]() ![]() Öncelikle yumurta akını ve suyu bir kapta karıştırıp, daha sonra tuzu ilave ederek iyice karışmasını sağlıyoruz ![]() ![]() ![]() Fırın tepsisinin zeminine tuz yapışmasını önlemek için fırın kağıdı serip Balığın geleceği zemine tuzu yayarak seriyoruz ![]() Daha sonra balığı tuzun üzerine koyup, balığı zemine yerleştirdikten sonra, balık hava almayacak şekilde bir spatula yardımı ile kaplıyoruz ![]() ![]() Balığımızı önceden ısıttığımız fırına yerleştiriyoruz Fırından çıkmış olan tuzlu balığımızı, bıçak ve çekiç yardımı ile kenarlarından balığa zarar vermeyecek bir şekilde tuzunu kırıyoruz ![]() Tuzu kırdıktan sonra, balığın derisini üzerinden kaldırıyoruz ![]() Balığımız servise hazır Afiyet Olsun Not:Harç hazırlarken bir yarım limon sıkabiliriz içine |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|