![]() |
Levrek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Levrek TarifleriDeğişiklik arayanlara DENİZ LEVREĞİ FİLETO "GÜNAYDIN İSTANBUL" 10 PORSİYON 180-200 GR LIK 10 ADET KÜÇÜK LEVREK FİLETOSU, 1 KG BROKOLİ, 1 KG PATATES, 100 GR HAVUÇ, 100 GR SOĞAN, 100 GR DOMATES SALÇASI, 50 GR TAZE TARHUNOTU, 50 GR KIYILMIŞ SARIMSAK, 1 L ![]() ![]() HAVUÇ SOĞAN TARHUNOTU VE SARIMSAK İNCECİK KIYILIR ![]() 1 MİKTAR TEREYAĞINDA KAVRULUR ![]() DOMATES KONSANTRE RAKI BEYAZ ŞARAP VE KREMA EKLENİR ![]() PİŞİRİLİR ![]() SUYU ÇEKTİRİLİR VE SON OLARAK KIYILMIŞ MAYDONOZ EKLENİR ![]() TUZ VE BİBERLENİR ![]() BALIK FİLETOLARI SUDA HAŞLANIR ![]() BROKOLİ DİŞE GEÇECEK ŞEKİLDE HAŞLANIR ![]() TABAĞIN ORTASINA SOS KONULUR ![]() ÜZERİNE BALIK YERLEŞTİRİLİR VE BROKOLİ İLE DEKORE EDİLİR ![]() BUĞULAMA LEVREK FIRINA GİREBİLECEK 1 TEPSİNİN ALTINA HALKA SOĞAN , DERE OTU , SARIMSAK ATILARAK ŞARAP SERPİŞTİRİLİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KİREMİTTE LEVREK LEVREK FİLETOSUNU 3 EŞİT PARÇAYA BÖLÜP TAVADA SOĞAN , SARIMSAK , MANTAR , DOMATES İLE SIRASIYLA KAVURUP SALÇASINI VERİP BSALIK SUYUNU İLAVE EDİP 1-2 TAŞIM KAYNATIP KİREMİTE ALINIZ ![]() ![]() KAĞITTA LEVREK BALIKLARI TAVADA YAĞ , SOĞAN , SARIMSAK , DEFNE İLE KIZARTINIZ ![]() ![]() ![]() ![]() LEVREK PANE LEVREK FİLETOSUNU 3 EŞİT PARÇAYA BÖLÜP SIRASIYLA UN , YUMURTA , GALETA UNUNA BATIRILIP PANE EDİLİR ![]() ![]() ![]() LEVREK FİLETOSU WİSKİ 1 KAPTA YAĞ , SOĞAN , SARIMSAK , DEFNE , MANTAR , TUZ , BİBER , ŞARAP , BALIKLAR VE BALIK SUYU İLAVE EDİLİP ÜZERİ KAPALI OLARAK KAYNATINIZ ![]() ![]() LEVREK FİLETOSU ŞERBURG KARİDESLER ÇİĞ İKEN KABUKLARINI ALINIZ VE KUŞ BAŞI DOĞRAYINIZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LEVREK PİKATA: LEVREK FLETOSU İKİ EŞİT PARÇAYI BÖLÜN TUZLAYIP ÖNCE UNA SONRAYUMURTAYA BATIRIP KIZGIN YAĞDA KIZARTIN BADEMLİ LEVREK :LEVREK PİKATANIN ÜZERİNE KAVRULMUŞ BADEM ATILIR ![]() LEVREK SARMASI : LEVREK FİLETOSU ÇİĞ İKEN BALIK UZUNLAMASINA RULO YAPIP KÜRDAN İLE TUTTURULUR ![]() ![]() ![]() SIRASIYLA KAVRULUR ![]() ![]() ![]() ![]() MUSLİH SOSLU LEVREK IZGARA : 1KİŞİLİK KEVREK : 1 ADET DOMATES : 2 ADET KONKASE SARIMSAK : 2 DİŞ INCE KIYIM ![]() ROZMARİ ,TUZ , KARABİBER ![]() SOS İÇİN: TEREYAĞ : 100 GR ERİTİLMİŞ BEYAZ ŞARAP : 3/1 ÇEKİLMİŞ YUMURTA SARI: 2 ADET TUZ ,DİJON , ESTARGON VE KARABİBER ![]() LEVREK FİLETOSU ÇIKARILIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|