![]() |
Dostuma Yakışayım Diye Susuyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dostuma Yakışayım Diye Susuyorum"Dostuma yakışayım" diye susuyorum! sırtımı sıvazlıyor, -sırtıma yükle(n)diğim tüm yüklerim- ağırlığına rağmen seviyorum sırtımdakileri, seviyorum sorumluluklarımı, seviyorum içime gelen soruları, cevaplarını yüklüyorum arkamdaki heybeye ![]() ve yürüyorum, heybemdekiler, güç oluyor takatsiz ayaklarıma, heybemdekiler hatrına güç veriliyor adımlarıma, yürüyorum, ardımda bıraktıklarım mahsûn olsa da, ben mahsûn kalsam da arkalarda yanımdakiler mesud, ben o’nun yanında mesûd… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dostum , sırtımdakilerle kıymetliyim bir’in katında, inanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kayboluyorum sokağımda; ama alışıyorum ![]() ![]() ![]() dostum ![]() ![]() ![]() ”eslem” olmak yakışmadı bana hiç bu kadar; nokta’m hiç bu kadar mana kazanmamıştı; hiç bir cümlemin son buluşu beni bu kadar yıkmamıştı; ama hiç bir cümlem de bu kadar çabuk nokta’sıyla vuslatı yaşamamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dostum, sokağıma o kadar çok yağmur dokunuyor ki şimdilerde; ama rahmet olamıyor sanırım sineme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dostum, bana bir şeyler söyle artık sükûtunla; bana bir’den bahset ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dostum, ben susuyorm artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|