![]() |
Enkaz Altinda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enkaz AltindaENKAZ ALTINDA Baba bak! O görünen annemin eli; senin aldığın yüzükten belli Kardeşlerimi düşünme! Onlar, şu anda parktadır belki ![]() Oyuncak helikopter alamamıştın ya hani alma artık istemem ![]() Bak! Onlarca helikopter, hem hepsi de sahici Kıpırdat gözlerini, konuş benimle baba "Elle gelen düğün bayram" derdin ya hep bu nasıl düğün, bu nasıl bayram Neden yerde yatıyor teyzem, halam, dayım , amcam? Ne olur bir şeyler söyle, konuş benimle hadi benim aslan babam ![]() ![]() ![]() İstemezsen bu sene okula da gitmem Eğer gidersem, geçen seneki idare eder, yeni önlük de istemem Bir kerecik "Oğlum" de yeter ![]() Bacaklarında kan var kırıldı mı yoksa?! Hemen alçıya alsınlar Duyuyor musun geliyor ambulanslar? ![]() ![]() ![]() Sen iyileşinceye kadar ben su satar, simit satar size bakarım ![]() Annemin çamaşır ipleri yine kopmuş sen üzülme ben takarım! ![]() ![]() Daha dün senin kocaman adamındım; berbere götürecektin hani, uzadığı için saçlarım ![]() ![]() ![]() "Yavrum" de okşa saçlarımı, öp yanaklarımı ![]() Babacığım ne olursun, hadi kalk sen de bağır, sen de çağır her taraf yanıyor cayır cayır " Erkekeler ağlamaz" dersin ama ağlamak istiyorsan ağla vallahi kimseye söylemem baba ![]() Gözlerine toz dolmuş, silsene baba! Baba!!! Baba! ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksa baba! ![]() ![]() ![]() BABAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Yavuz Nufel |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|