Allah'ım C.C. (Şevket Okyay) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah'ım C.C. (Şevket Okyay)ALLAH’ım c c![]() Amel defterime şöyle göz attım, Gelir-gider hesabına bi baktım, Sanıyordum, orda bayram yapcaktım, Kar’dan fazla zarar gördüm ALLAH’ım ![]() Mahkemeye, pek az zaman kalmışken, Ömür denen mehil,doldu-dolmuşken, Kendim,“ Hakim”oldum,kendime-baştan, “Duruşmaya”karar verdim ALLAH’ım ![]() Namazıma baktım,yarım yamalak, Orucum bi alem,yarısı helak, Ya Zekat hanem ki,lazım ağlamak, Bunalım içine girdim ALLAH’ım ![]() Daha neler görmedim ki ,sayayım, “Hac işini” peki,nire koyayım ![]() Hoyratlığı,müsrifliği n’payım, Orta yere yığdım,durdum ALLAH’ım ![]() Bayramlarda ,Namaza mı ? giderdim ![]() Lakin, sona durmasını yeğlerdim ![]() Bitiverse diye, hep virt ederdim ![]() Bitince de,” şükür ”derdim ALLAH’ım ![]() Ne zamanki, hidayeti bahşettin, Bu fakire gül hayatı ,nakşettin, Ve de kesin bir niyeti,keşfettim, Yüzümü yerlere, sürdüm ALLAH’ım ![]() Çok kaybım var gerilerde,vakıfım, Lakin artık,ne tembel’im,ne saf’ım ![]() Henüz sarılmadan ,o beyaz kefen, Tek-tek ,tamamlamak,şartım ALLAH’ım ![]() Geç de kalsam,pek güzelmiş ,nurlu yol, Bu inançla kolaylaştı,zorlu yol ![]() Beyazlaşır,olsa bile ,kirli yol, Tevbelerde, ben de vardım ALLAH’ım ![]() Sana kesin imanım var,Sen bir’sin, Ortağın yok,benzerin yok, tek- bir’sin ![]() Alemlere hükmetmeye kadirsin, Kalbimi bu şevkle ,sardım ALLAH’ım ![]() Düşünsene,seni yoktan yarattı, Hem Halife ilan etti,meth’etti , Nasıl yüksek tutmazsın bu nimeti, Kendime hiddetle ,sordum ALLAH’ım ![]() Sana olan bu inançtan ayırma, İslam gömleğini benden sıyırma, Batıl düşünceyi, n’olur duyurma, Senden diliyorum ,yardım ALLAHN’ım ![]() Sen affedicisin ,affı seversin, Beni de affet ki,garip sevinsin ![]() Korkum,hüzünüm izninle dinsin, Çünkü affedilmek,’derd’im ALLAH’ım ![]() Anlımı secdene, koydumm ALLAH’ım c c![]() Şevket OKYAY |
|
Allah'ım C.C. (Şevket Okyay) |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah'ım C.C. (Şevket Okyay)Namazıma baktım,yarım yamalak, Orucum bi alem,yarısı helak, Ya Zekat hanem ki,lazım ağlamak, Bunalım içine girdim ALLAH’ım ![]() ![]() Yüklensem günahlarımı sırtıma tüm mahcubiyetimi alsam yanıma biraz da utanç duyarak kapına Gelsem affeder misin Allah'ım? ![]() ![]() gözlerim dolu yaşlarda günahlarımın verdiği pişmanlıkla Ama beni affedeceğin umuduyla Gelsem beni affeder misin Allah'ım ? ![]() ![]() vereceğim hesabın korkusuyla Benden geriye kalmış günahların tartısıyla Ama Rabbim sana duydugum büyük aşkla Gelsem beni affeder misin Allah'ım ? ![]() ![]() Hatalarımı bilsem de baş koydum yoluna Sen çok affedicisin bagışlayıcısın ama Benimde günahlarım çok fazla böyle iken gelsem yanına affder misin Allah'ım ? ![]() ![]() belki yüzüm yok gelmeye Ama başka yerim yok gitmeye kalbimdeki sonsuz sevgimle Gelsem beni affeder misin Allah'ım ![]() ![]() ŞEFKET OKYAY |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|