![]() |
Merhabalar herbirinize :)) |
![]() |
![]() |
#1 |
kutlubyr
|
![]() Merhabalar herbirinize :))Tesadüfen buldum sizleri:)) Fazla göz atamıyorum sitenize vakitsizlikten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu notu tanışma odasına göndermeye çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Merhabalar herbirinize :)) |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Merhabalar herbirinize :))doqru yere qöndermişinz biLe xD hoşqeLdiniz yeni aiLenizee :))
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Merhabalar herbirinize :))~~ Hoşgeldiniz kutlubyr, herkes işte, okulda, orda-burda, sağda-solda ama paylaşımlarını eksik etmeyen herkese teşekkürler :sm_wink: İyi vakit geçireceğinizden hiç şüpheniz olmasın iyi forumlar dilerim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Merhabalar herbirinize :))Merhaba kutlubyr hoşgeldin aramıza ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
bukettt
|
![]() Cevap : Merhabalar herbirinize :))Hoşgeldinizzz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Merhabalar herbirinize :))Ailemize hoşgeldiniz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() Cevap : Merhabalar herbirinize :))sİtemize h ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
mate
|
![]() Cevap : Merhabalar herbirinize :))Hoşgeldiniz kutlubyr, İyi vakit geçirmenizi gönülden diliyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Merhabalar herbirinize :))hoşgeldin kutlubyr |
![]() |
![]() |