![]() |
Öyle Çok Korktum Ki... |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() Öyle Çok Korktum Ki...Neden bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim için çok önemlisin ![]() ![]() ![]() Tahmin ettiğinden de çok ![]() ![]() ![]() Öyle çok ki korkuyorum ![]() ![]() ![]() Bir daha yaşam amacım olmayacağına ![]() ![]() ![]() Bir köşeye atılıp, fırlatılacağıma ![]() ![]() ![]() Karşılık bile değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey birkaç kelimede gizli ![]() ![]() ![]() Ve onlar senin ![]() ![]() ![]() Sadece ![]() ![]() ![]() Senin ![]() ![]() ![]() Benim olansa ![]() ![]() ![]() Senle geçirdiğim zamanlar ![]() ![]() Seni dinlediğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayata inanışımın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anladığım anlar ![]() ![]() ![]() Sen çok şey kanıtladın bana ![]() ![]() ![]() ![]() Mesela yaşadığımı ![]() ![]() ![]() Saçların, gözlerin, ellerin aslında ![]() ![]() ![]() Ne kadarda güzel olduklarını ![]() ![]() ![]() Doğru insandayken ![]() ![]() ![]() Çok şey öğrettin bana ![]() ![]() ![]() Mesela yaşamayı ![]() ![]() ![]() Amaçları gösterdin ![]() ![]() ![]() Zordu ama sendin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece ![]() ![]() ![]() Sendin ![]() ![]() ![]() Bana korku nedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaybetmenin acısının ne büyük olacağını ![]() ![]() ![]() Çaresizliği ![]() ![]() ![]() Hiçbir şey yapamamayı ![]() ![]() ![]() Ağlamayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olmayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yitirince güvensiz kalmayı ![]() ![]() ![]() Her insanın sevgiye layık olmadığını ![]() ![]() ![]() Acıya karşı en korunmasız olduğum zamanın ![]() ![]() ![]() Sevdiğim zaman olduğunu ![]() ![]() ![]() En çaresiz olduğum zamanın ise ![]() ![]() ![]() Seni yitirdiğim zamanın olacağını ![]() ![]() ![]() YAGIZ CETIN |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|