|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| geçti, hayli, sevebilmek, umudumu, yeniden, yitireli, zaman, zor |
Umudumu yitireli hayli zaman geçti yeniden sevebilmek zor |
|
|
#1 |
|
|
Umudumu yitireli hayli zaman geçti yeniden sevebilmek zorUmudumu yitireli hayli zaman geçti yeniden sevebilmek zor ellerimin arasından kayıp giden sen ![]() yeniden doğarmısın karanlık sabahlarıma, aşk ![]() seni tarif edebilmek imkansız mükemmelsin,mekemmelliğin ayrıntılarında gizli![]() bir elin mutluluk veriyor,diğer elinse acıyı ve mutluluğu almadan acıyı almak o kadar zor ki ![]() ? kelimelerimi dizdin boğazıma dar ağacında asılı kaldım ![]() kalbime bir kuşunda ben sıkıyım dedim olmadı yapamadım,yapamazdım EYY ![]() ![]() KALBİMİ SARAN MUAMMA BENDE BİR KUŞUNLUK CAN VAR AMMA VURULURSUN DİYE AKLIM ÇIKIYOR işte tek nedeni bu ![]() ! sen ![]() yeşil cennettim aşk senin ezip geçeceğin kum taneleri değil![]() üstüme bastığın yeter,ezip geçtiğin yeter her an kaybederim korkusuyla hayatımı zindana çevirdiğin yeter ![]() istediğin bir değil bin çiçekse istediğin başka bir ten,başka bir bedense ![]() istediğin ben değilsem eğer peki ![]() azat kuşunu yüreğine bıraktım geçmişi gömeriz en dipsiz kuyulara,sevda şarkılarını yok ederiz ![]() bir sen birde ben vardık evvel zaman içinde ![]() ![]() masallara devrediriz yitik sevdamızı bir varmış bir yokmuş oluruz unutursun ![]() ![]() unutulursun belki ![]() ![]() şimdi bırakıyorum seni![]() gözyaşlarım işkencelerde,kelimeler kifayetsiz umutlar yitirilmiş ![]() ne yeni doğacak gün için can kalmış bedende nede geçmişi unutacak kadar kalpsiz bir yürek hadi ![]() al git ne varsa topla yüreğimin kırıklarının hadi ![]() bir tekmede sen at savur çamuruma hadi ![]() hiç yaşanmamış say beni![]() hadi ![]() git ne olur göm diri diri beni
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|