Lea Çatlak Giderici Krem

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lea Çatlak Giderici Krem

Lea çatlak giderici krem içeriğinde bulunan cilt için çok önemli ve şifalı bir bitki olan Gotu Kola ve neven bitkisel birleşimleri içerirVar olan çatlakları çatlakları durdurur ve yenilerinin oluşumunuengeller Kolajen cildin yapı taşıdır

Yaşlandıkça yada cilt hamilelik ve kilo kaybı ile ciddi bir değişime maruz kalınca yapı taşları bozulur ve yığılmaya başlar Zayıflar, eğilmeye ve buruşmaya başlarLea Çatlak Kremi , değişik cilt katmanlarındaki kolajen ve polyprotein üretimini uyarır Cilt kendini yeniden inşa etmeye başlar, kalınlaşır ve ilk baştaki görünümüne döner Özellikle gebelik esnasında, sonrasında ve kilo değişimlerinde görülen çatlaklara karşı oldukça etkilidir Kan dolaşımına yardım ederek hücreleri yeniler,cildin yumuşak ve esnek olmasını sağlar A vitaminli kolajen cildi yeniler, canlandırır ve cilde esneklik sağlarGün boyunca birkaç defa uygulanır, cilt eminceye kadar hafif masaj yapılır Kesin sonuç için kullanım esnasında bol sıvı tüketilmeli ve yağlı yiyeceklerden uzak durulması tavsiye edilir

Lea Çatlak Kremi, ayrıca çatlaklarla beraber genel olarak görülen kırmızılık ve beyazlığı da azaltacaktır Lea Çatlak Kremi, hasarlı cilt dokularını onarır, güçlendirir ve daha canlı görünmelerini sağlar Ayrıca hücrelerde tutulan suyun atılmasına, böylelikle sıkılaşmaya yol açar

Lea Çatlak Kremi, sadece dış görünümde bir düzelme yaratmaz,derinin yapıtaşlarının yeniden üretilmesini ve onarılmasını sağlarYılların getirdiği çizgi ve çatlaklar üzerinde etkilidirÇatlaklara bağlı çizgileri ve renk değişimlerini minimuma indirirCildi güçlendiren ve kalınlaştıran kolajen ve protein üretimini arttırır

Lea Çatlak Giderici Krem Bileşimi:

Aqua

Paraffinum Liquidum

Petrolatum

Centella Asiatica Extract

Hydrolyzed Collagen

Carbomer

Calendula Officinalis Oil

Retinol

Hypericum Perforatum Oil

Cetearyl Alcohol

Sodium Cetearyl Sulfate

Poliethylen Glycol

Propylparaben

Methylparaben

Perfume

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com