![]() |
Sen De Mi Şarkı Sözü Özge Özbey - Sen De Mi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen De Mi Şarkı Sözü Özge Özbey - Sen De MiSen De Mi Şarkı Sözü Özge Özbey - Sen De Mi seviyorum ben seni dinle biraz beni zaman akıp gidiyor kimse geri gelmiyor yaşlanmadan bıkmadan yas tutmadan paslanmadan usanmadan kıskanmadan aşktan korkup kaçmadan geçmiyor zaman sen de mi bırakıyorsun sen de mi terkediyorsun sen de mi aşktan korkup kaçıyorsun ama bunu yapma bunu bana sakın sakın yapmaa yapma yapma sende kaçma dur bir bak kaçmaaaa bunu yapma yapmaaa aşktan kaçmmaaaaaaaa kaçamazsın aşktan kaçamazsın duygularından dur yapmaya çalışma boşuna gayret harcama sen de mi bırakıyorsun sen de mi terkediyorsun sen de mi aşktan korkup kaçıyorsun sen de mi bırakıyorsun sen de mi terkediyorsun sen de mi aşktan korkup kaçıyorsun duuuuur biraz bekle geliyorum duuuuur yapmaaaaaaaaa bu engeli aşamazsın bu engelin adı aşşşkk bravo sana demekki yalnızca kalpsizler aşabiliyormuş bu engeli sen de mi bırakıyorsun sen de mi terkediyorsun sen de mi aşktan korkup kaçıyorsun sen de mi bırakıyorsun sen de mi terkediyorsun sen de mi aşktan korkup kaçıyorsun sen de mi bırakıyorsun sen de mi terkediyorsun sen de mi aşktan korkup kaçıyorsun |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|