Eski Dünya - Sarkaç Üçlemesi 1 - Will Elliot

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eski Dünya - Sarkaç Üçlemesi 1 - Will Elliot

Sarkaç Üçlemesi 1 Kitap Özet - Will Elliot Kitapları - Sarkaç Üçlemesi 1 Kitap Tanıtım - Sarkaç Üçlemesi 1 Kitap Fiyatı - Sarkaç Üçlemesi 1 Ön Okuma

Kitap Özet

26 yaşındaki işsiz gazeteci Eric ve evsiz bir alkolik olan Case, grafitilerle kaplı bir duvarda, bambaşka bir dünyaya

açılan bir kapı keşfederler Ejderhalarla dolu bu kadim dünyadaki büyük kalede, tekinsiz Efendi Vous demir

yumruğuyla kendisini ölümsüz bir ruha dönüştürecek savaşı yönetmektedir Vous'un Gölge adlı hayali varlığa

duyduğu korku onu deliliğin eşiğine getirir ve Vous büyük bir tehlike haline gelir

Levaal, yani kadim dünya ise büyük bir duvarla ikiye ayrılmıştır; duvarın ötesinde ne olduğuna dair kimsenin fikri

yoktur Eski dünyanın sırlarının peşinden giden Eric ve Case ölümle yaşamın, gerçekle sihrin karıştığı bağımsızlık

savaşının ortasında kapıları zorlayabilecek midir?

Eski Dünya sıradan bir öteki dünya fantezisi değil, Will Elliott'ın sarsıcı ve yaratıcı hayal gücüyle fantastik edebiyat

geleneğine katılan unutulmaz bir roman

(Tanıtım Bülteninden)

Eski Dünya - Sarkaç Üçlemesi 1

Will Elliot

Sayfa6 Yayınları / Roman Dizisi

Etiket Fiyatı : 30,00 TL (KDV Dahil)

Türkçe (Orijinal Dili:İngilizce)

488 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 22 cm

İstanbul, 2012, 1 Basım

Yayıma Hazırlayan : Elçin Çavuş

Sayfa Tasarımı : Şirin Kazındır

Kapak Tasarımı : Okan Koç

Editör : Senem Davis

Çeviri : İrem Yücel

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com