![]() |
Eski Dünya - Sarkaç Üçlemesi 1 - Will Elliot |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eski Dünya - Sarkaç Üçlemesi 1 - Will ElliotSarkaç Üçlemesi 1 Kitap Özet - Will Elliot Kitapları - Sarkaç Üçlemesi 1 Kitap Tanıtım - Sarkaç Üçlemesi 1 Kitap Fiyatı - Sarkaç Üçlemesi 1 Ön Okuma Kitap Özet 26 yaşındaki işsiz gazeteci Eric ve evsiz bir alkolik olan Case, grafitilerle kaplı bir duvarda, bambaşka bir dünyaya açılan bir kapı keşfederler ![]() yumruğuyla kendisini ölümsüz bir ruha dönüştürecek savaşı yönetmektedir ![]() duyduğu korku onu deliliğin eşiğine getirir ve Vous büyük bir tehlike haline gelir ![]() Levaal, yani kadim dünya ise büyük bir duvarla ikiye ayrılmıştır; duvarın ötesinde ne olduğuna dair kimsenin fikri yoktur ![]() savaşının ortasında kapıları zorlayabilecek midir? Eski Dünya sıradan bir öteki dünya fantezisi değil, Will Elliott'ın sarsıcı ve yaratıcı hayal gücüyle fantastik edebiyat geleneğine katılan unutulmaz bir roman ![]() (Tanıtım Bülteninden) Eski Dünya - Sarkaç Üçlemesi 1 Will Elliot Sayfa6 Yayınları / Roman Dizisi Etiket Fiyatı : 30,00 TL (KDV Dahil) Türkçe (Orijinal Dili:İngilizce) 488 s ![]() ![]() İstanbul, 2012, 1 ![]() Yayıma Hazırlayan : Elçin Çavuş Sayfa Tasarımı : Şirin Kazındır Kapak Tasarımı : Okan Koç Editör : Senem Davis Çeviri : İrem Yücel |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|