Soru:"Kısır Döngü ?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Kısır Döngü ?"

Merhaba,
Ben geçen yıl efexsör ve serequel yanlış yazmadı isem kullanmıştımdoktorun tanısı ise duygu durum bozukluğu ve ağır depresyon idi
ben bu hapları sadece birkaç ay kulladım ve bıraktımyaklaşık bir ayn önce kendimi kötü hissetiğim için tekrar doktora başvurdumcipralex ve sakinleştirici bir hap verdi bir haft akadar kullandım ve bıraktım
bana eğer izin almazssam durumum daha kötüye gideceğini ve sonumun çok kötü olduğunu söyledihatta fransız lape hastahanesinde bile uzmanların yardımını alarak bir süre yatmamı önerdi( işin açıkçası pek kendisi bende güven telkin etmedi ) yani zaten ben kendimi kötü hisstemesem doktora başvurmam normal olmadığını düşündüğüm için ben doktora geleiyorum ama bana normal insan gibi davranışlarımı eleştirmesi sinirlerimi daha çok yıprattı diyebilirim
Kısa ca benim sorunuma gelinirse eğer : sanırım bir tanı için uzun süre tetkiklerden sonra konulabilirHastayı tanımadan herhangi bir tanı yapabilirmisiniz bilmiyorum
Ben olabildiğince agresif ,hayatla heran bağlantısını kopracak kadar kendimi sürekli bir boşlukta ve aşırı derece bir ümitsizlik ve buna bağlı olarak davranışlarım sosyal hayattta belirgin şekilde değişim yaşamasıbazen çok çoskulu şen şakrak bazende dipte geziniyorumsakin insanlara olabildiğince hayranımama ben kendi irademi ne yazıkki bunda kullanamıyorumben vejateryan bir beslenme ile çocukluğumdan beri yaşıyorum bunun etkisi varmıdır bilmiyorumbildiğm kadarı ile tansiyonum sürekli düşük olması ve kansız oluşum bu nedenden ama bu benim sinirlerimi bu derece zayıflatırmı bilmiyorumişin açıkçası kendimle bu şekilde yaşamaktan yoruldumsıradan normal bir insan artık olmak istyorumkendimde suç aramaktan yoruldum ama bu benim özel ilişkimede yansıyor ne kendime ne de çevreme güven telkin edemiyorumişte başarılıyım Zaten beni şuan hayatla ve sosyal haytala bağlayan tek etken işimevde olursam sanırsam şimdiye kadar öteki tarafta olurdumsanırım insan psikolojsini etkeleyen ve bozan kişinin kendisi bend ebunu layığı ile yerine getiriyorumaşırı derecede alıngan ve şüpheci bazende olabildiğince saf ve güvenen bir insan formuna giriyorumolabildiğince verici bir insan ken hala doğru dürüst bir arakdaşım bile yok ailemdende uzak yaşıyorumgelecek kaygısı çocukluğumdan bu yana yaşıyorumher geçen gün ölüm denen şeye hergeçen gün dahada yaklaştığımı yaş itibari ile ,çıldrıma nokatsına kadar beynimi getiriyorumölümün var oluşun kendisimi yoksa tamamen bir yok oluşmu oluşu beynimde zonkluyoryaşadığım zamanın içinde kayboluyorumkendimle başbaşa kalıp evime kapanıyorumsıradan hayatlarda sıkışmış bir beyincik gibi kendimi gördüğümde varlığım anlamsızlaşıyorgenelde duygularımla davranırım
çok konuştumbeni dinlediğiniz için teşekkür ederim

ProfDr HAMDULLAH AYDIN

0907 20:21:42

gun icinde de degisimler gosterebilen durumlar yasadiginiz sonucunu cikardim degismeler, nese ve keyifsizlik seklinde olabildigi gibi saatler icinde depresif durumunuz degisiyor olabilir bu bakis acisi gecerli ise ve degismeler yogun oluyorsa heyecansal durumunuzun daha dingin olmasinin saglanmasinda baslanarak tedavi duzenlenebilir zaman icinde de gerekli duzenlemeler yapilabilir bir doktorla isbirligi yaparaka daha iyi sonuc alabilirsiniz

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com