Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhbs ag pozitif ve alt yükseliğim var ne yapmalıyım

Soru:"Hbs Ag Pozitif Ve Alt Yükseliğim Var Ne Yapmalıyım?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hbs Ag Pozitif Ve Alt Yükseliğim Var Ne Yapmalıyım?"

slm hocam tetkik sonuçlarım hakkında yorumunuzu sormadan önce
kısaca kendimi tanıtmak istiyorum ben fatih polat, 1984 doğumluyum, boyum 1,82 m, kilo 72 kg, size aydından yazıyorum, bilgisayar öğretmeni adayıyıme - mail = fpolat25@hotmailcom

06-02-2009 tarihli Tetkik Sonuçlarım :

Biyokimya
Total Bilirubin 20
Direkt Bilirubin 0,3
İndirekt Bilirubin 1,7
AST 34
ALT 56
GGT 19

İMMÜNOLOJİ - 1

ANTI HIV 0,23 NEGATİF
CA-19-9 0
ANTI HBS 0 NEGATİF
ANTI HCV 0,38 NEGATİF
HBSAG 208,88 POZİTİF

Kısaca sağlık durumumla ilgilide bilgi vereyim size :

Benim geçen yılki kan tahlili sonucumda doktor hanım: hepatit b var demiştikan değerlerimin yüksek olmadığını, korkulacak bi durum olmadığını sadece normal taşıyıcı olduğumu ve 6 ayda bir kontrole gelmemi söylemişti Bu zamana kadar bende göbek olmadığı halde bir kaç aydır bende karın şişikliği oluyo hocam sürekli bi halsizlik, bıtkınlık, yorgunluk oluyo bunun dışında genelde hafifi baş ağrımda oluyo iştah sorunum yok bende bunların nedenini öğrenmek için bi kan tahlili yaptırmak istedim ve yukarıdaki sonuçlar çıktı Bu sonuçlara bakılarak benm ne tür bi tadavi uygulamam gerektiği hakıında bilgilendirseniz sevinirim hocam Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için kusura bakmyaın vaktinizi aldım
iyi günler iyi çalışmlar görüşmek üzere

DoçDr Yusuf AKCAN

13 14:06:55

Alt ve ast yüksekliği o laboratuvara göre var ise, artık taşıyıcı değilde aktif hepatit gibi olaya yaklaşmak lazımhbv dna düzeyi, hbe ag ve anti hbeptz, alb,üst abd usg ve en son karaciğer biyopsisi gerekebilirsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com