Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Bebek & Çocuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
içinde, saklar, yaşamı

Bir An Bütün Bir Yaşamı Saklar İçinde...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir An Bütün Bir Yaşamı Saklar İçinde...

Bir an bütün bir yaşamı saklar içinde
Yarın tam 40 günlük olacaksın Gözümün önünde, avuçlarımın içinde fark edilir hızla büyüyor, her geçen gün değişiyorsun Gülümsüyor, dokunarak yeni dünyanı tanıyorsun Hiçbir anını kaçırmak istemiyorum, elimde kamera ve fotoğraf makinesiyle seni takip etmeye çalışıyorum Sen de anlıyor gibi bana poz veriyorsun Anlayacağın tam bana göre bir oyun keşfettik, fotomodelcilik

Bebeğim, fotoğraf öyle bir olgu ki, kelimelerin yetersiz kaldığı anları saklar içinde Donmuş bir kare, bazen mutluluğa bazen de hüzne tanıklık eder Yıllar öncesine götürür seni, sevdiğin zamanlara, sevdiklerinin yanına Bazen cüzdanında, bazen yastığının altında bazen de gül yapraklarıyla bezenmiş bir albümde saklarsın vazgeçemediklerini Dile kolay bir ömür, fotoğraf karelerinde özetlenir Hani bir film şeridi gibi deriz yaâ?¦

İşte güzel kızım, doğumun bir mucize ki, saklanmaya ve yeniden yeniden yaşanmaya değer Seni leylekler getirmedi, sen Tanrı nın bir lütfusun bize İlk nefesin, ilk dokunuşun, ilk gözyaşınâ?¦ Eğer Zerin yanımızda olmasaydı, o anlar sadece hafızamda bana ait kalacaktı Ve belki de zamanla silinecekti Oysa şimdi hem sevdiklerimle mutluluğumu paylaşıyor, hem de senin yarınına nadide bir armağan olarak saklıyorum, doğum fotoğraflarını

Siyah-beyaz kocaman bir albüm, içinde mucizem saklı Evet, aslına bakarsan tam bir mucize Çünkü doğumun o kadar hızlı gerçekleşti ki, sevgili Zerin Kültüral ın yetişmesi gerçekten bir mucizeydi Babanın telefon açıp, â??Yarım saat içinde doğuma giriyoruzâ? demesiyle, eli ayağı birbirine karışan Zerin, akşam trafiğinde şansını da yanına alarak Kadıköy den Yeşilyurt a gelmeyi başarmıştı Ve başlamıştı mutluluğun fotoğrafını çekmeyeâ?¦

Şimdi elimde tutuyorum saniyeleri, baktıkça ağlıyor, içimi tarifsiz bir sıcaklık kaplıyor Bir de foto klip yapmış sana Bu benim için sürpriz oldu İzlerken içimi kaplayan sızı, gözlerimden yaşlarla beraber süzüldü Bir gün seni geleceğe teslim edeceğim, öyle mi? Bu gerçekle yüzleşmek için daha önümüzde yıllar var bebeğim Ve ben yaşam izin verdiği müddetçe, burada, senin yanında olacağım

Sanatını mucizelere adayan sevgili Zerin Kültüral, hayatımın en özel anını bizimle paylaştığın için sana çok teşekkür ediyorum Evet, haklısın â??Bir an bütün bir yaşamı saklar içindeâ?â?¦

Ve annelik; müthiş bir deneyim, renkli bir yolculuk, hayata karşı yeni bir duruş, yaşamın ta kendisiâ?¦ Sevgili anneler ve anne adayları, Anneler Gününüz kutlu olsun

Kaynak: Bebek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com