![]() |
Hamilelikte Şeker Hastalığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamilelikte Şeker HastalığıHamilelikte Şeker Hastalığı Merhaba , Yazılarımı takip edenlerin de bildiği gibi hamileyim ve ikinci bebeğimi bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annelik inanılmaz bir duygu, kızımdan sonra hiçbir bebeği sevemem gibi gelirken Arda mız için (bu arada adı Arda) hamileliğimde sorunların başlamasıyla birlikte inanılmaz duygular hissetmeye başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızım Ece yle birlikte tam 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısmetse birkaç hafta sonra doğum yapacağım ve ondan sonrada yine hem organizasyonlar hakkında yazılarıma devam edeceğim hem de minik bebeğimi size bol bol anlatacağım ![]() Tüm hamilelere sağlıklı bir hamilelik diliyor ve bebek isteyen herkese bu güzel duygunun nasip olmasını diliyorum ![]() Tekrar buluşuncaya kadar; En güzel, en eğlenceli, en sevgi dolu günler sizlerle olsun ![]() Uğur Böceği Organizasyon www ![]() ![]() My Day Davet Organizasyon www ![]() ![]() 0212-662 35 74 0532-347 02 64 Kaynak: Bebek |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|