Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diş, sorularınızın, taşı, temizliği, yanıtları

Diş Taşı Temizliği (Sorularınızın Yanıtları)

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Diş Taşı Temizliği (Sorularınızın Yanıtları)

Dt Duygu Karaosmanoğlu ağız ve diş sağlığı ile ilgili sorularınızı yanıtlıyor

Dt Duygu KaraosmanoğluDiş eti rahatsızlığım var (SorularınızınDiş etlerimde siyahlaşma (Sorularınızın Yanıtları)Bebeğimin neden dişleri çıkmadı? (SorularınızınDiş etim çok ağrıyor (Sorularınızın

55 aylık hamileyim diş etlerim kanıyor ve şişlik var bunun için doktora gitmem gerekir mi?

Son 3 aya girmeden basit bir diş taşı temizliği yaptırabilirsinizDişetlerinizin şişliği hormonların değişmesinden kaynaklanıyordurYine de muayene olmanızda fayda var

Merhaba sağ yüzümde çok hafif bir şişlik var dr göz dişimin hafif çürük olduğunu ve apse yapmış olabileceğini söyledi bu durum göz ağrısı yapar mı şu an rovamiycine kullanıyorum yeterli olur mu?

Köpek dişlerindeki ağrı göze doğru yansıyabilirEn yakın zamanda dişinize kanal tedavisi yapılması gerekiyorKanal tedavisi konusunda uzman bir hekime danışın lütfen

Ben bir hafta önce arkada iki tane alt üst kaplama yaptı doktor dişlerimi ama ben çok rahatsız oluyorum kaplam yapılan dişler ağrıyor ve ben her gün ağrı kesıı kullanıyorum bunu doktoruma sordum geçer dedi neden ağrı oluyor geçer mi yoksa olmadım

Sizi görmeden net bir şey söylemek mümkün değil,ama büyük ihtimalle kesim sırasında dişin sinirine çok yaklaşılmıştırAğrınız çok şiddetliyse ve sürekli artıyorsa dişinize kanal tedavisi gerekebilirKanal tedavisi konusunda uzman bir hekime danışmanızı tavsiye ederim

Merhabalar doktor hanım benim öndeki iki dişimde mine zedelenmesi oldu nedeni nedir sizce ne yapmam lazım kaplama sizce uygun mu teşekkürler

Mine yapısında bir bozukluk,travma,aşırı asitli yiyecekler,yetersiz ağız bakımı,hamilelik sırasında ilaç kullanımı vsgibi birçok faktör mine yapısında bozukluk yapabilirBozukluk dişinizin sadece ön bölgesini etkilemişse kaplama yerine laminate veneer yapılması daha uygun olurAma minede ciddi bir hasar varsa kaplama yapılması gerekebilirProtez ve estetik diş hekimliği konusunda uzman bir hekime danışın lütfen

Creadenta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Valikonağı Cad YKB Vakıf Binası

No 173 D11/1

Nişantaşı-Istanbul

Tel: 0212-2912920-21-22

wwwcreadentacom[/b]

info@creadantacom
Kaynak: Ekolay

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com