Ben Dahil Herkes Rezil

Eski 09-15-2007   #1
Ergenekon

Ben Dahil Herkes Rezil

Ben dahil herkes rezil

Hülya Avşar, önceki gün yaptığı özeleştiri ile herkesi şaşkına çevirdi

Kendisi de dahil sanat dünyasındaki herkesin rezil durumda olduğunu söyleyen Avşar, artık sanat hayatı diye bir şeyin de kalmadığını iddia etti
Bu piyasadakiler bitmiş
Türkiye Veteran Şampiyonası'na katılan Hülya Avşar, önceki gün rakibine yenilerek turnuvadan elendi Maç sonrası basına ilginç açıklamalarda bulunan Avşar, kendisi de dahil tüm sanat camiasını topa tuttu! Piyasadan uzak kaldığı dönemde her şeyi gözlemleme fırsatı bulduğunu belirten sanatçı, "Ben de dahil herkes rezil durumda Hepimiz bitmiş vaziyetteyiz, sanat hayatı diye bir şey kalmamış Herkes yerlerde En büyük yanlışım, şimdiye kadar bu ortamdan uzaklaşmamış olmak" dedi
Televizyon kötü alışkanlık
Hülya Avşar, yeni projeleriyle ilgili ise şunları söyledi: "Her gün Türkmax'ta gündem programı yapacağım İçinde kaliteli magazin, iş, politika, yani her şey olacak Larry King tarzı bir program; tek konuk alacağım Mesela Ali Müfit Gürtuna'nın türbanını çıkaran eşini, başbakanı, cumhurbaşkanını bile davet edeceğim Heyecandan ölüyorum Tamamen manevi tatmin adına bu projenin içindeyim Televizyon artık içki, sigara gibi bir kötü alışkanlık benim için"

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-15-2007   #2
[KAPLAN]

Olayların bizzat içinde olan birinin er ya da geç bunu farketmesi güzel birşey aslında ama yine de bu tür insanların söylemlerine şüphe ile yaklaşmamak elimde değil Elbet zaman söylediklerinin arkasında olup olmadığını gösterecektir Umarım söylediği gibi durumun farkındadır

Teşekkürler Ergenekon

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-15-2007   #3
black_R-O-S-E

gerçekten dooğru bişey söylemiş ama bunu reklam için yapmadığından kimse emin olamas ve bence malesef reklam kokuyo

paylaştığın için çok teşekkürler ergenekon

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com