![]() |
Problem Tarama Örnek Listeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Problem Tarama Örnek ListeleriPROBLEM TARAMA LİSTESİ I ![]() 1- Gözlerimden rahatsızım ![]() 2- Kulaklarımdan rahatsızım ![]() 3- Boğazım ağrıyor, bademciklerim rahatsız ![]() 4- Sık sık grip ve nezle oluyorum ![]() 5- Sık sık başım ağrıyor ![]() 6- Göğsüm ağrıyor ![]() 7- Midem ağrıyor ve bulanıyor ![]() 8- Karnım ağrıyor ![]() 9- Böbreklerim ağrıyor ![]() 10- Fıtığım var ![]() 11- Kalbim çarpıyor ![]() 12- Başım dönüyor, baygınlık geçiriyorum ![]() 13- Dişlerimden rahatsızım ![]() 14- romatizmam var ![]() 15- Çok terliyorum ![]() 16- İştahsızım ![]() 17- Çok zayıfım ![]() 18- Çok şişmanım ![]() 19- Saçlarım dökülüyor ![]() 20- Yüzümde sivilceler var ![]() 21- Yüzümde kıllar var ![]() 22- Boyum çok uzun ![]() 23- Boyum çok kısa ![]() 24- Bacaklarım çarpık ![]() 25- Çok üşüyorum ![]() 26- İyi beslenemiyorum ![]() II ![]() 1- Okulumuz temiz değil ![]() 2- Okulumuz çok gürültülü ![]() 3- Okulumuz iyi ısınmıyor ![]() 4- Sınıfımız çok kalabalık, sıkışık oturuyoruz ![]() 5- Yeteri kadar ders aracımız yok ![]() 6- Atölye, laboratuar, spor salonu ve kitaplığımız yok ![]() 7- Okulda eşyalarımız çalınıyor ![]() 8- Okulda disiplin zayıf ![]() 9- Okulda disiplin yok ( ) 10- Okulda giyinmemize fazla karışıyorlar ![]() 11- Saçlarımız kısa kestiriliyor ![]() 12- Okulda verilen cezalardan korkuyorum ![]() 13- Türkçer17;yi başaramıyorum ![]() 14- Matematik dersini başaramıyorum ![]() 15- Yabancı dili başaramıyorum ![]() 16- Sosyal bilgileri başaramıyorum ![]() 17- Fen bilgisini başaramıyorum ![]() 18- Dersler ağır geliyor ![]() 19- Bir günde birkaç sınava giriyoruz ![]() 20- Ders kitaplarını anlamıyorum ![]() 21- Bazı dersleri gereksiz buluyorum ![]() 22- Derslerin çoğunu gereksiz buluyorum ![]() 23- Defter tutmayı ve ödev yapmayı sevmiyorum ![]() 24- Bazı öğretmenler bizi anlayışla karşılamıyorlar ![]() 25- Bazı öğretmenler onur kırıcı davranıyorlar ![]() 26- Bazı öğretmenlerin dersle ilgili olmayan konuşmalarını hoş karşılamıyorum ![]() 27- Öğrenciler arasında ayırımcılık yapılıyor ![]() 28- Bazı öğretmenler haksız not veriyor ![]() 29- Bazı öğretmenler yazılıları okumadan not veriyor ![]() 30- Sözlüye kalkınca fazla heyecanlanıyorum ![]() 31- Yazılılarda fazla heyecanlanıyorum ![]() 32- okul idaresi problemimizle fazla ilgilenmiyor ![]() 33- İstediğim eğitsel kola giremiyorum ![]() 34- Okul idaresinin mektuplarımızı okumasını istemiyorum ![]() 35- Evimiz okula çok uzak ![]() III ![]() 1- Annem beni sevmiyor ![]() 2- Babam beni sevmiyor ![]() 3- Ailemin fazla baskısı beni sıkıyor ![]() 4- Annemle anlaşamıyorum ![]() 5- Babamla anlaşamıyorum ![]() 6- Ailemin bana güveni yok ![]() 7- Ailemi fazla anlayışsız buluyorum ![]() 8- Ailem hiçbir konuda fikrimi almıyor ![]() 9- Ailem davranış ve giyimime karışıyor ![]() 10- Ailem spor yapmama izin vermiyor ![]() 11-Ailem roman okumama izin vermiyor ![]() 12- Ailem bana harçlık vermiyor ![]() 13- Ailem bana iş yaptırıyor ![]() 14- Evde en küçük ben olduğum için her işi bana yaptırıyorlar ![]() 15- Evde istediğim huzuru bulamıyorum ![]() 16- Ders çalışmama yardım eden yok ![]() 17- Ailem kardeşler arasında ayırım yapıyor ![]() 18- Kardeşimle geçinemiyorum ![]() 19- Kardeşlerim beni sevmiyor ![]() 20- Kardeşlerim ders çalışmama engel oluyor ![]() 21-Tek çocuk olduğuma üzülüyorum ( ) 22- Annem beni dövüyor ![]() 23- Babam beni dövüyor ![]() 24- Annemle babam sık sık kavga ediyorlar ![]() 25- Babamın içki içmesine üzülüyorum 26- Annemle babamın ayrı olmasına üzülüyorum ![]() 27- Ailemden uzak olduğum için onları çok özlüyorum ( ) 28- Annem yok ( ) 29- Babam yok ( ) 30- Annem üvey ( ) 31- Babam üvey ( ) 32- Kardeşlerim üvey ( ) 33- Arkadaşlarımın evinde kalıyorum ![]() 34- Babamın mesleğinden utanıyorum ( ) 35- Evimizin eşyaları iyi olmadığından arkadaşlarımı eve getiremiyorum ( ) 36- Evimiz çok dar, ders çalışmak için ayrı oda yok ( ) 37- Evimizin elektrik ve suyu yok ( ) 38- Ailem yoksul ( ) 39- Maddi sıkıntı yüzünden dışarıda çalışıyorum ( ) 40- Ailemiz çok kalabalık ( ) IV ![]() 1- Herkesle rahat ilişki kuramıyorum ![]() 2- Ailem başkalarıyla ilişki kurmama izin vermiyor ![]() 3- Okul arkadaşlarımla iyi geçinemiyorum ( ) 4- Mahalle arkadaşlarımla iyi geçinemiyorum ![]() 5- Arkadaşım olmadığına üzülüyorum ![]() 6- Bazı arkadaşlarımın benimle alay etmelerine üzülüyorum ![]() 7- Bazı arkadaşlarım kendilerini çok büyük görüyorlar ![]() 8- Bazı arkadaşlarımın kötü hareketlerine üzülüyorum ![]() 9- Bazı arkadaşlar ahlakımı bozuyor ![]() 10- İyi ahlaklı bir arkadaş bulamıyorum ![]() 11- Kimseyle samimi olmak istemiyorum ![]() 12- Öğretmenlerimle rahat konuşamıyorum ![]() V ![]() 1- Karşı cinsten arkadaşım olmasını istiyorum ![]() 2- Flört anlamında ilişki kurmak istiyorum ![]() 3- Karşı cins arkadaşla sinemaya gitmek istiyorum ![]() 4- Karşı cinsle çok ilgilendiğimden ders çalışamıyorum ![]() 5- Karşı cinsle ilişkimi kimseye söyleyemem ![]() 6- Arkadaşlarımın karşı cinsle ilişki kurmalarını kıskanıyorum ![]() 7- Karşı cinsle konuşurken sıkılıyorum ![]() 8- Kız-erkek arkadaşlığını ailem hoş karşılamıyor ![]() 9- Kız-erkek arkadaşlığını öğretmenlerimiz hoş karşılamıyor ![]() 10- Kız-erkek arkadaşlığını çevremiz hoş karşılamıyor ![]() 11- Arkadaşlarımın karşı cinsle ilişki kurmalarını hoş karşılamam ![]() 12- Kız-erkek karışık okumak istemiyorum ![]() 13- Karşı cinse güvensizlik duyuyorum ![]() VI ![]() 1- Ailem üst öğrenime devam etmemi istemiyor ![]() 2- Ailem arzu ettiğim mesleğe girmemi istemiyor ![]() 3- Ailem yoksul olduğu için ancak parasız yatılı okulda okuyabileceğim ![]() 4- Ortaokulu bitirince çalışmak zorundayım ![]() 5- Gelecek için henüz karar vermiş değilim ![]() 6- Gelecekte geziler yapmak istiyorum ![]() 7- Okulu bitirince ailem beni evlendirmek istiyor ![]() 8- Memur olmak istiyorum ![]() 9- Serbest meslek sahibi olmak istiyorum ![]() 10- Meşhur olmak istiyorum ![]() 11- Zengin olmak istiyorum ![]() 12- Siyasetle uğraşmak istiyorum ![]() VII ![]() 1- Çok sinirliyim ![]() 2- Kuruntulu ve kaprisliyim ![]() 3- Kendimi yalnız hissediyorum ![]() 4- İçine kapanık birisiyim ![]() 5- Sıkılgan ve utangacım ![]() 6- Alınganım ![]() 7- Çok çabuk etki altında kalıyorum ![]() 8- Konuşurken çok heyecanlanıyorum ![]() 9- Konuşurken yanlış bir şey söylemekten korkuyorum ![]() 10- Sıkıntı ve bunalım içindeyim ![]() 11- kimseye açılmak istemiyorum ![]() 12- Çok hayal kuruyorum ![]() 13- Yalnız kalmayı istiyorum ![]() 14- İnsanları sevmiyorum ![]() 15- Nefret ettiğim birini öldürmek istiyorum ![]() 16- Uykuda geziyorum ![]() 17- Uyuyamıyorum ![]() 18- Kız olduğuma üzülüyorum ![]() 19- Erkek olduğuma üzülüyorum ![]() 20- Çirkin olduğuma üzülüyorum ![]() 21- İftihara geçmediğime üzülüyorum ( ) 22- Herkesin beni sevmesini istiyorum ![]() 23- Kimse beni sevmiyor, onun için ölmek istiyorum ![]() 24- Rüyalarımdan korkuyorum ![]() 25- Ölümden çok korkuyorum ![]() 26- Kimsesiz kalmaktan korkuyorum ![]() 27- Kanser olmaktan korkuyorum ![]() 28- Kötü bir insan olmaktan korkuyorum ![]() 29- Sınıfta kalmaktan korkuyorum ![]() 30- Çok şık giyinmek istiyorum 31- Yoksulluk beni üzüyor ![]() 32- Zengin arkadaşlar yoksulları küçümsüyor ![]() 33- İçki kullanıyorum ( ) 34- Sigara içiyorum ![]() 35- Kekeliyorum ( ) 36-Tikim var ( ) 37- Vücudumdaki bir organımın eksikliğinden kompleks duyuyorum ![]() 38- Sakat oluşuma üzülüyorum ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|