|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akıntı, enfeksiyonu, için, idrar, vajinal, yada, yolu |
İdrar Yolu Enfeksiyonu Yada Vajinal Akıntı İçin.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İdrar Yolu Enfeksiyonu Yada Vajinal Akıntı İçin..Prof Dr İbrahim Saraçoğlu'nun kitabında soğan küründen bahsediliyordu![]() görünce yazıyım dedim![]() ![]() ![]() 15 gün uygulanıcak kür gibi sonra adet dönemine kadar yapılmayacak ![]() ![]() adet bittikten sonra 7 gün beklenilcek ![]() ![]() yeniden başlanılacak![]() ![]() ![]() öğlen ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içme suyunu, cezveye koyup ocakta kaynatın ![]() kettle da kaynatmayın ocakta illaki kaynayacak kaynayınca içine 1 orta boy beyaz yani yemeklik soğanı ( kırmızı weya mor soğan olmıcak) 4 e bölüp içine atın ve 5-7 dakka kaynatın![]() ![]() suyunu süzüp ılıkken, içine şeker katmadan için![]() ![]() ağızda koku yapmıyor arkadaşlar ben denedim![]() ![]() ve de etkili bir kür![]() doğal bir antibiyotiktir![]() ![]() küre başladığınızda ilk 3 günden itibaren akıntılarınızın söküldüğünü göreceksiniz![]() ![]() sonra azalıcaktır![]() ![]() telaşlanmayın ama tabi geçmiyorsa ciddi bir problem var demektir doktora gitmekte fayda var![]() ![]() ayrıca zayıflatıcı bir etkisi olmamakla birlikte vücuttaki ödemi atar![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|