Patatesli Dana Bonfile

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patatesli Dana Bonfile





4 dana bonfile (tenderloin)
2 arpacık soğan
20 taze patates
2 diş sarımsak
Yarım su bardağı zeytinyağı
Deniz tuzu
Taze çekilmiş karabiber
Taze biberiye

Patatesli dana bonfile:
Arpacık soğanların kabuklarını soyup çok küçük doğrayın ve derin bir kaba alın üzerine tuz, karabiber ve yarım çay bardağı zeytinyağını ekleyin Etleri hazırladığınız karışıma bulayıp üzerini streç folyoyla örtün ve 1 gece buzdolabında dinlendirin Patatesleri iyice yıkayıp kabuklarını soymadan fırın kabına alın üzerine tuz, karabiber, biberiye yaprakları ve kalan zeytinyağını ekleyip harmanlayın üzerini alüminyum folyo ile örterek 200 dereceye ayarlanmış fırında 40 dakika pişirin Folyoyu kaldırıp 10 dakika daha pişirin Bonfileleri ısıtılmış yapışmaz yüzeyli tavada yüksek ateşte önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin Patates ve etleri servis tabaklarına alın Taze biberiye dallarıyla süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.