Fırında Soğan Dolması

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Soğan Dolması





4 iri soğan
1 su bardağı tavuk suyu
3-4 dilim ufalanmış bayat ekmek içi
1 çay kaşığı fesleğen ve kekik
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 kahve fincanı rendelenmiş kaşarpeyniri
Tuz, karabiber

Fırında soğan dolması:
Soğanları soyup uçlarını kesin Tavuk suyunda 15 dakika haşlayın Soğanları kevgirle ayrı bir tabağa alıp içlerini kaşık yardımıyla çıkarın

Soğanların iç kısımlarını ince ince doğrayıp derin bir kaba alın Ekmek içi, fesleğen, kekik, tuz, karabiber, yarım kaşık zeytinyağı ve rendelenmiş kaşarpeynirini ekleyip karıştırın

Hazırladığınız karışımla soğanların içini doldurun Yağlanmış kalıba dizip üzerlerine fırça ile kalan zeytinyağını sürün Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.