![]() |
Sebzeli Pirinç Tartı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Pirinç Tartı![]() 2 su bardağı pirinç 5 su bardağı su 2 yumurta akı Tuz Üzeri için: Yarım kase iç bezelye 1 kabak 1 havuç 1 patates 4 çorba kaşığı zeytinyağı 3 dal dereotu Tuz, karabiber Sebzeli pirinç tartı: Pirinci yıkayıp süzün ve tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() v Kabak, havuç ve patatesi temizleyip küp küp doğrayın ![]() ![]() ![]() Dereotunu yıkayıp kıyın ![]() ![]() ![]() Küçük fırın kalıplarına yağlı kağıt döşeyip pirinçli karışımı kalıplara paylaştırın ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız sebzeleri pirinç kaselerine paylaştırıp tekrar fırına verin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|