Bir Uygulama

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Uygulama

Kadın karşımda oturuyor İnançlı birisi ama bazı varlıklara sadece sözde inanıyor Uzun zamandır birçok rahatsızlık çekmiş olması ve tıbbi yönden en ufak bir hastalığının tesbit edilememiş olması onu bu yola sevketmiş Ailesinin zoruyla yardım istedi Yüzü soluk ve karşımda oturuyor Hocam da sağımda oturuyor Elini masaya koymasını istedi bayandan Sonra parmak uçlarına dokunarak seansa başladı Ben de her zamanki gözlerimi dört açıp olanları izlemeye başladım Yanındakileri belli uzuvlardan kadının vücduna gönderdi Kadın titremeye başladı ve ağlamaya da Yaklaşık 3 dk sürdü Bu arada hocam da baya sıkılıyordu ve dualar okuyordu Ara ara direktifler veriyordu "Şimdi yemek borusundaki kafirleri yakıyorsunuz" gibilerinden Bu direktif esnasında çakmağını yakıyordu Kadın daha da bir titremeye başladı Seans bitti Kadın derin bir nefes aldı Hali mecali kalmamıştı Ben bu ve benzeri seansları daha önce de gördüm Ama yakma olayının bu kadarla bitmesi bana biraz tuhaf geliyor Acaba bilen birisi açıklayabilir mi? Bu kadar kısa sürede başarıya ulaşılabilir mi?
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com