Allah Rızası İçin Bakın!

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allah Rızası İçin Bakın!

Arkadaşlar benim zamanım yok! ailemin evlenicem diye bildiğği adam vazgeçti ne yapıcam bilmiyorum aileme söyleyemedim herşeyi deniyorum olmuyor Lüütfen çok acil uygulama gerekk başka biriyle evlenemem! herşey tamamken vazgeçti gitti nasıl derdimi anlatıcam onu bile bilmiyorum eğer dönmezse ne yaparım bilmiyorum canıma kıymaktan başka çare kalmıyor yine olacak şey aynı ne olur yardım edin forumda ki herşeyi deniyorum her yeni yazıyıı !
Alıntı Yaparak Cevapla

Allah Rızası İçin Bakın!

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Allah Rızası İçin Bakın!

arkadasım adam vazgeçtiyse sen neden paniğe kapılıyorsun , söyle istemiyor de cana kıymakta neymiş kimin için cana kıyılır , hem intiharı düşünen birinin duası kabul olur mu? intihar etmek günahların en büyüklerinden sen mantıklı bi şekilde ailene anlat yada karsındaki adamı çek konuş o söylesin ailene o zaman istemediğini bu gecen zamanda kalbini ferahlatmak içinde ağızına ne dua gelirse oku Rabbim yardımcın olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com