![]() |
İnternet Evlilik Yaşamını Tehdit Ediyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Evlilik Yaşamını Tehdit EdiyorEvlilikte mutlu olmayan kadın ya da erkeğin sanal ortamda kendine yeni bir dünya oluşturduğunu belirten uzmanlar, internetin çok yakın zamanda birinci boşanma nedeni olarak mahkemelere sunulacağı görüşünde birleşiyor ![]() ![]() "Sanal sohbet odaları kadın ve erkek arasındaki sevgi ve güveni yok ediyor" diyen Kök, "Aile içinde mutlu olamayan çiftler kendilerine sanal bir dünya oluşturuyor ![]() ![]() Eşim beni aldatıyor Psikolojik destek alan bazı çiftlerden inanılmaz talepler geldiğini kaydeden Kök, "İlişkisi iyi gitmeyen bazı hastalarım MSN kayıtları ile bana gelip yardım istiyor ![]() ![]() ![]() Araştırma yapılmalı İnternet teknolojileri nedeniyle yıpranan ilişkilerle ilgili ciddi bir araştırma yapılabileceğini dile getiren Tülay Kök, "Daha önce psikolojik yardım isteyen çiftlerin sorunları çok farklı olurdu ![]() ![]() ![]() veteknoloji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İnternet Evlilik Yaşamını Tehdit Ediyor |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Evlilik Yaşamını Tehdit EdiyorAraştırma yapılmalı İnternet teknolojileri nedeniyle yıpranan ilişkilerle ilgili ciddi bir araştırma yapılabileceğini dile getiren Tülay Kök, "Daha önce psikolojik yardım isteyen çiftlerin sorunları çok farklı olurdu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|