Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ediyor, evlilik, internet, tehdit, yaşamını

İnternet Evlilik Yaşamını Tehdit Ediyor

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evlilikte mutlu olmayan kadın ya da erkeğin sanal ortamda kendine yeni bir dünya oluşturduğunu belirten uzmanlar, internetin çok yakın zamanda birinci boşanma nedeni olarak mahkemelere sunulacağı görüşünde birleşiyor Türkiye Hipnoz Platformu Antalya Çalışma Grubu Kurucusu ve Psikolog Tülay Kök, facebook ve messenger gibi sohbet programlarının çiftler arasında yaşanan şiddetli geçimsizlik vakalarını tetiklediğini söyledi
"Sanal sohbet odaları kadın ve erkek arasındaki sevgi ve güveni yok ediyor" diyen Kök, "Aile içinde mutlu olamayan çiftler kendilerine sanal bir dünya oluşturuyor Kısa sürede kopan ilişkiler nedeniyle ayrılık kaçınılmaz oluyor" dedi

Eşim beni aldatıyor
Psikolojik destek alan bazı çiftlerden inanılmaz talepler geldiğini kaydeden Kök, "İlişkisi iyi gitmeyen bazı hastalarım MSN kayıtları ile bana gelip yardım istiyor Hatta eşinin bilgisayarına takip sistemi taktırmak için program talep edenler bile oluyor Bilgisayar üzerinden delil toplayıp "Eşim beni aldatıyor" sonucuna varanların sayısı ise inanılmaz boyutlarda" diye konuştu

Araştırma yapılmalı
İnternet teknolojileri nedeniyle yıpranan ilişkilerle ilgili ciddi bir araştırma yapılabileceğini dile getiren Tülay Kök, "Daha önce psikolojik yardım isteyen çiftlerin sorunları çok farklı olurdu Fakat son dönemde sanal dünyanın yarattığı olumsuzluklar ilişkileri çember içine aldı Yakında boşanma nedenleri arasında internet teknolojileri bile gösterilebilir" diye konuştu

veteknolojicom

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Araştırma yapılmalı
İnternet teknolojileri nedeniyle yıpranan ilişkilerle ilgili ciddi bir araştırma yapılabileceğini dile getiren Tülay Kök, "Daha önce psikolojik yardım isteyen çiftlerin sorunları çok farklı olurdu Fakat son dönemde sanal dünyanın yarattığı olumsuzluklar ilişkileri çember içine aldı Yakında boşanma nedenleri arasında internet teknolojileri bile gösterilebilir" diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com