![]() |
Çikolata Ve Kestaneli Buche De Noel – Kütük Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çikolata Ve Kestaneli Buche De Noel – Kütük Pasta![]() ![]() ![]() Çikolatalı Genoise Kek tarif Martha Stewart Living Aralık 2003 sayısından alınmıştır Malzemeler 26*36 cm ebadında bir adet kek için
![]() Yapılışı [*]Fırınınızı önceden 180 derecede ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çikolata Ganaj ve Kestaneli Dolgu Malzemeler Yaklaşık 3 su bardağı ganaj ve 1 su bardağı kestaneli dolgu için
[*]Çikolatayı doğrayıp ısıya dayanıklı bir kaba koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mantar ve Meşe Palamudu Süslemeler Malzemeler 3?er adet mantar ve meşe palamudu için
[*]Mantarlar için, badem ezmesinden ufak parçalar kopartıp yuvarlayın ve ikiye kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son haline getirmek için [*]Kekinizi buzdolabından alıp açın ve kenarlarından 2?şer santim boşluk kalacak şekilde ganajın yarısını üzerine yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|