![]() |
Bioritim Nedir?Bioritim Hakkynda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bioritim Nedir?Bioritim HakkyndaBYORYTM NEDYR? Do?du?unuz günden itibaren, bedeninizin en küçük hücresinde, organik yapynyzda, davrany?larynyzda ve çevrenizde, sürekli olarak devreler ve ritimler halinde seyreden bir faaliyet söz konusudur ![]() bir süreklilik içerisinde, kesinlikle son bulmayan bir tekrarlama halindedirler ![]() Ynsan bedeni bu de?i?imler silsilesine öylesine ayarlanmy?tyr ki, biz genelde bunlary kendili?inden kabul ederiz ve süregelen bu de?i?imlerin devresel bir fenomen olmalaryny dikkate almama e?ilimi gösteririz: Akci?erler ve solunum, böbrekler ve bilinen i?levleri, kalp ve nabyz, gündüz ve gece, ilkbahar, yaz, sonbahar ve ky? ![]() ![]() Bedensel ritimlerimiz içerisinde açykça tanymlanmy? üç devre vardyr ki, bunlar, davrany? biçimlerimizi bildi?imiz sebep-sonuç ba?yntysynyn dy?ynda etkilerler ![]() ![]() ![]() ![]() Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim ![]() ![]() Ve Gizlediklerimde Gizliyim ![]() ![]() Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok Sustuklarima kulak verin ![]() ![]() Aklym Sukütu Sever benim ![]() ![]() Çünkü çok agir öde?tik biz Hayatla ![]() ![]() Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim ![]() ![]() Üç Noktalar Koymaz Bana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|