![]() |
Sex Biyografiniz? - Test |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sex Biyografiniz? - TestSeks biyografimiz; Hayatimiz boyunca topladigimiz tecrübelerin renkli ve canli bir mozaigidir ![]() ![]() ![]() 1 ![]() A Evet hoslanirim ama beni bastan çikarmak hiç de kolay degildir! B Bazen fazlasiyla hizli bastan çiktigim da olur! C Evet; bundan çok keyif alirim… 2 ![]() ![]() A Onu elestiririm… B Hiçbir fikrim yok… C Pozitif bir tepki veririm… 3 ![]() A En büyük ask hiçbir zaman gerçeklesmeyendir! B Birbirini sevenler bir arada olsalar dahi hep ayri yönlere bakarlar… C Nasil sonuçlanacagi belli olmayan sadece üç sey vardir; devrim, kariyer ve ask ![]() 4 ![]() ![]() A Aslinda ben de o çift gibi dans etmeyi çok isterim ama sevgilimin o kadar seksi hareket edip etmeyeceginden emin degilim ![]() B Eger sevgilim benimle o çift gibi siki sikiya sarilarak dans etmek isterse reddetmem ![]() C Hiç durmam; aninda sevgilimi de sürükleyerek dans pistinine çikarim! 5 ![]() A Kötü diyemem ama daha iyisi de olabilirdi ![]() B Bunu su anda spontane bir sekilde degerlendirmem mümkün degil ![]() C Muhtesem… Adeta bulutlarin üzerindeydim! 6 ![]() A Aslinda ihtiras nedir çok iyi biliyorum ama maalesef çok az yasayabiliyorum ![]() B Hissettigim tutku ne kadar yogun olursa olsun kontrolümü kaybetmekten hoslanmam ![]() C O kendinden geçme anlarinin keyfini gayet iyi çikaran biriyim ve amacim tutkulu aski ileride çok daha yogun yasamak… 7 ![]() A Karsiligini bekledigim birtakim taleplerim var fakat bunlari hiçbir zaman açiklamam! B Seksten partnerimin zevk almasidir ![]() C Benim için önemli olan iki kisinin birbirine karsi net olmasi ve arzu duymasidir ![]() 8 ![]() A Açikçasi hafizamda unutulmaz bir ani olarak yer etmiyor! B Kendimi bir sekilde gafil avlanmis hissetmistim… C Son derece istekli ve heyecanliydim… 9 ![]() ![]() A Hayal kirikligina ugrarim… B Bu riske girmemeyi tercih ederim… C Bu olagan bir durum, sorun haline getirmem… 10 ![]() A Erotizim, hayatimda yasadigim en iyi seks, özlem, arayis, rüyalarimin adami… B Erotizim, kendimi onaylama, oyuna katilmak, kendimi bastan çikarmak… C Erotizim, kendi cinsel istegim, gülmek, macera, gevseme… Değerlendirmede kaynakta bakarsınız Üniversite Kulis - Dünya Basini ve Egitim Servisi - Türkiyenin ilk üniversite gençlik portali |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|