![]() |
Bir Erkek Bir Kadına Demiş Ki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Erkek Bir Kadına Demiş KiDikkat, bizden bunları istiyorlar! ![]() Irkları, yaşları, görünüşleri değişebilir ama istedikleri asla değişmiyor! İlişki danışmanı Bob Grant erkeklerle ilgili evrensel mesajlar veriyor ![]() Bakın bir kadına söylemek istedikleri neler var ![]() ![]() "Seks için her şeyi yaparım; hatta hayatımı sana adarım ![]() ![]() "Modadan anlıyor olabilirsin ama ben beni hoşnut etmek için giyinmeni tercih ederdim, diğer kadınları değil ![]() ![]() "Saygı görmek benim için sevilmekten daha önemli ![]() ![]() "Üzgünüm ama uzun saçı seviyorum ![]() ![]() "Aramız kötüyken, gözlerim başka kadınlara daha çok kayıyor ![]() ![]() "Düşündüğünden çok daha güvensizim ![]() ![]() "Eğer seni mutlu ettiğimi hissedemezsem, gerçek bir erkek olmadığımı hissederim ![]() Dikkat, bizden bunları istiyorlar! ![]() "Çift olarak bir ortama girdiğimizde tüm erkeklerin beni kıskanmasını istiyorum ![]() ![]() "Bazen tuhaf düşüncelerim olur ama kendim de ciddiye almadığım için seninle ya da bir başkası ile paylaşmak istemem ![]() ![]() "Seninle kavga etmekten nefret ediyorum ![]() ![]() ![]() "Akıl okuyamam, unutma ben bir kadın değilim ![]() ![]() "Yardım istemediğim zamanlar ne yapmam gerektiğinin söylenmesinden nefret ediyorum ![]() ![]() ![]() "Bir erkek toplum içinde, kadını tarafından her zaman saygı görmelidir ![]() ![]() ![]() "Üzgün olduğumda, ses tonuna karşı çok hassas olurum ![]() ![]() ![]() "Eğer saçımı kaybediyorsam, bu komik değil ![]() ![]() "Eğer yatıya kalırsan(!) nihayetinde seninle evlenebilirim, ama daha isteksiz olurum ![]() ![]() "Eğer başka şey söylüyor ama başka şey yapıyorsam, hareketlerime dikkat et ? gerçekten kalbimden geçeni sana belli edecektir ![]() ![]() "Eğer beni aldatırsan, bunun üstesinden gelmem neredeyse imkansız olur ![]() ![]() "Her zaman ne hissettiğimi bilmiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|