Saat Ve Sevgili |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saat Ve SevgiliBir yerden başlamak ve daima ilerlemek saat gibi ![]() ![]() ![]() Saat hiç durmadan zamana yelken açar hayat okyanusunun sonsuzluğuna doğru Hiç yaşamdan geri kalmak istemez Her dakika saati, her saat bir günü, ayları, yılları getirir![]() ![]() ![]() Saat hayatımızdaki acıları, mutsuzlukları, ayrılıkları, korkuları, yalnızlıkları unutturur O devamlı ilerler, ilerledikçe hayata yeni umutlar ve gidilecek nice yollar getirir![]() Doğumdan ölüme kadar götürür insanı ve durmaz sahip değiştirir sadece Kendine değer veren biriyle karşılaşırsa baş köşede bir vitrinde yerini alır özel birine armağan olarak sunulmak için![]() Ona her baktığımızda geçmişte yaşadığımız acı ve tatlı tüm yaşananları film gibi hatırlarız ![]() Dedem böyle vitrinlik bir saat hediye etmişti bana değerini bilemedim onun bana verdiği değer kadar maalesef kaybettim ![]() O gün bu gündür koluma takacak gerçek değerli saati bulamadım ![]() ![]() ![]() Kimbilir bir yerlerde sanatçı ruhlu birileri el emeği göz nuru mekanik kurmalı saatimi hazırlıyordur Kimbilir belki onu bana verecek bir sevgili de o yol üzerinden geçiyor olabilir![]() Kimbilir ![]() ![]() ![]() Uğur Demiröz |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|