Anlamadan Aşık Oldum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anlamadan Aşık OldumArkadasim icin iyilik yapiyim derken kendime cok kotuluk etmisim ![]() Kendimden vazgecmisim![]() O an kendime bile itraf etmekten korktuhum![]() Aklima geldihinde kendimden nefret etihim o gunlere o saatlere o dakkikalara lanet ediyorum![]() Ne vardiki sanki en yakin arkadasima soyliye bilseydim ben onu COK SEVIYORUM DIYE![]() ![]() Onu gorduhumde icim icime sigmiyor diye![]() Yanimda durduhu vakit nerdeyim ne icin geldihim ne soracahim bile unutuhum o anlari ona soyleseydim![]() ![]() Bana birsey dedihi vakit kelimeleri bile unutuyordum![]() Icimden acaba nediyim diye dusunurdum![]() Zafere istemeden asik olmustum![]() bunu en yakin arkadasimla paylasmadim neden biliyorum ama ilk defa boyle olmustum![]() Ilk defa hayitimda asik olmustum![]() Ama Kime![]() En yakin arkadasimin sevgilsine![]() ![]() Simdi su hikayi anlatmaya basliyim ![]() ![]() Neden kendime haksizlik etihimi![]() ![]() Galiba bir persembe gunuydu ![]() ![]() Evi topluyordum![]() ![]() Daha saat 10 falan deyildi kapi caldi![]() Ve baktim Seyma agliyordu![]() Daha nevar ne yok diyemedim niye agliyorsun diyemeden bozazima sarildi ve bitti bitti diye bagriyordu![]() ![]() Sasirdim![]() Sakin ol demekten birsey diyemedim![]() Sakin ol diyordum anlat bana neoldu![]() ![]() Esma bitti tek diyordu bitti bitti![]() Ne oldu dedim anlat diyordum durmadan anlatsana ![]() Bak yoksa arayip sorarim ona dedim kendin anlat bana anlat![]() ![]() BENI ALDATTI DEDI ONA BUGUN SUPRIZ YAPACAKTIM AMA BENI ALDATIYORUMUS DEDI![]() ![]() Onu nekadar cok sevdihimi biliyorsun dedi demi onu canimdan cok seviyorum Esma ama o beni aldatiyor bir baskasinla![]() ![]() Esma neyapacam ben diyordu![]() Basini omuzuma yaslanmis agliyoru![]() ![]() Ben soktaydim![]() Ne diyecehimi bilmiyordum![]() ![]() Cunku Seyma asklarini heb oyle guzel anlatirdiki ben Allah insallah banada birgun oyle bir Ask yasamaya nasil eder diyordum![]() Sonra ben sakin ol demekten baska birsey deyemiyordum![]() Ve tabikide allahindan bulsun demekten![]() Benim canim arkadasim butun gece agladi gozlerinin ici kipkirmizi olmus zaten butun gecede hic uyumadi![]() Oyle bir hafta boyunca agladi yemek falan yemidi hic uyumadi ![]() Heb dusundu niye diye niye ben diye![]() ![]() Heb diyordu Esma ben bunlari hakkedecek neyaptim biz evlenecektik icim yaniyor diyordu heb![]() Sonra ben onu aramaya karar verdim Seyma izin vermedi![]() Neden ariyim dedim HAYIR HAYIR ISTEMIYORUM DIYE BAGRIYORDU TAMAM TAMAM DEDIM SAKIN OL ARAMAM![]() ![]() ![]() Sonra o gunun aksaminda yanimda oturdu ![]() Esma dedi sen Hakani hic gormedin demi dedi![]() ![]() Evet Tek telefonda bir kac kez konustuk Neden dedim![]() Benim icin hersey yaparsin dedi demi![]() ![]() bende hic dusunmeden tabiki dedim![]() cunku biz yillarda beri arkadastik biz arkadastan ote kardesgibiydik![]() sonra benden hakkandan intikamam almai istedi onu oyle edecekmisiki anlatiyordu kendime asik sonra onu birakacakmisim![]() Sonra ben sasirdim ve Seyma kafayimi yedin dedim nediyorsun![]() ![]() kendine gel![]() ![]() sonra yine aglimaya basladi evet istedihim cok sacma ama nebiliyim diyordu ozur diliyordu durmadan![]() tamam dedim kabulediyorum![]() ama hayatimi bir cehennem cevirecehini bilmiyordumm![]() ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|