Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babam, duy, olur

Ne Olur Duy Beni Babam

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Olur Duy Beni Babam

Ne Olur Duy Beni Babam Yazısı - Ne Olur Duy Beni Babam Ayşe Sönmez Bulut - Ayşe Sönmez Bulut Yazıları

Hangi kara toprak sığdıracak seni içine ,bilemiyorumÇok zor geliyor üşüdüğünü bilmekHissetmeyecek diyorlar,hiç hissetmez olur musun?Hâlâ bende bir yanın ve hâlâ sende bir yarım varNefes alamıyorum sensiz,nefesimi geri getir BABA

Yaşamak,bir umutSenin bir daha aynı gözlerle bakamayacağını bilmekyine şiirler yazıp hepimizi ağlatmayacağını bilmekçizgili pijamanla sobanın yanında ya da sıcak Finike akşamlarında balkonda çay içemiyeceğini bilmekUMUTSUZLUK

Gözlerimin önünde saçının kıvrımları,burnumda kokunve asla doldurulamayacak boşluğunun korkusuSen istemiyorsan güneşi,ben de istemiyorumSen yoksan doğmasın güneşRüzgarlar esmesin,serinlemek,nefes almak kimin umrundaBu kadar kolaysa vazgeçmek,tamam vazgeçiyorum;beni de al öyleyse yanına

Her gün daha çok hissediyorum yokluğunuHer gün daha çok uzanıyor sana ellerimyokluğunda üşüyen elllerimi son bir kez daha ısıtman için neler vermezdimKızlarımı görebilsen ,ahnelerden vazgeçerdim sen bile bilemezsin ,BABA

Artık,şiirlerim yetim,gözlerim yetim,düşüncelerim yetimGönlüm tıkandı yokluğundaŞimdi duygularımda prangalar,yükün çok ağır taşıyamıyorumKalemimde kanyazamıyorum seni bir türlü BABAŞiirim sensiz,,ben sensizNe kadar seni yazmak istesem,yazamıyorum,anlatamaıyorum seniEn güzel kelimeler bile boynunu büküyor,yokluğunun karşısındaKalemim ağlıyorÖlümü yazmak çok zorÇok can yakıyor,canım yanıyor BABA

Çok ağırmış ayrılığın yükü,taşıyamıyorumNe olur yardım et BABANiye ellerin soğuk?Bakışların donuk?Niye eskisi gibi bakmıyorsun baba?Seni çok özledimYanağımda son öpüşünün sıcaklığı ve ıslaklığı kaldıÜşüyorum,yanaklarım yetim BABAM

Yokyok olamazbir çınar böyle devrilip gidemezSevincim bir çınar yaprağı gibi aniden düşemez ayaklarımın altınaGözyaşlarım ellerimde yanamazHaykırdım,tutulması çok zor bir solukla adını göklereBöyle ölemezsin,böyle gidemezsinÖlmediğini söyleBABA

Ne olur duy beni!!Aç gözlerini,gözyaşlarımı silmeye gelBABA

Ne olurBABAM!!!!Duy, beni!!!!

Ayşe Sönmez Bulut

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com