![]() |
Farkı Fark Etmek Ve Seçim Yapmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Farkı Fark Etmek Ve Seçim YapmakKişisel Gelişim Yazıları - Kişisel Gelişim Hakkında - Kişisel Gelişim Yaşam Tarzımı Hakan BİROL Genç adam arkadaşını ziyarete gitmişti ![]() ![]() ![]() Daha sonra arkadaşı “Peki o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acaba bizimkine ne hazırlasam da içtiğiyle dışarı çıkardığı bir olsa diye yaptığı kısa beyin fırtınasının ardından aklına mükemmel bir fikir geldi ![]() Elinde bulunan sert bitki çaylarından kekik ve anasonu alıp kaynatmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç adam bardaklardan birini çekine çekine almış ve bir kaşık şeker koyduktan sonra bir yudum tatmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra arkadaşı genç adamın elindeki çayı göstererek dedi ki: “Ben buna ‘fark etmez’ içeceği diyorum ![]() ![]() ![]() Fakat bildiğim bir şey varsa fark etmez karışımı yüzünde fark edilir bir değişime sebep oldu ![]() ![]() ![]() Farkı Fark Etmek ve Seçim Yapmak Arkadaşının söylediği son cümleler genç adamın bayağı ilgisini çekmişti ![]() ![]() ![]() Doğumla başlayan hayatı çocukluk gençlik olgunluk ve yaşlılık takip ediyor ![]() ![]() ![]() En basitinden ne içersiniz gibi bir soruya bile ‘Fark etmez’ cevabını verebiliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fark etmez ha Ayşe olmuş ha Fatma olmuş gibi bir cevap alabilirim diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç adam bir acı çayın açtığı bu tatlı muhabbetten çok memnundu ![]() ![]() ![]() Ne gariptir ki kişiler -fark edilmez- denilen kelimenin arkasına sığındıklarında ortaya çıkan sonuçların ne kadar fark edilir olduklarını kavrayamıyorlar ![]() ![]() Bu da vicdan muhasebesini bir kenara itmek oluyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|